Istoricul Adrian Cioroianu va sta de vorbă cu liceenii Colegiului de Arte. ”5 întrebări despre lumea de azi – și ce legătură au ele cu tinerii”

569
Istoricul Adrian Cioroianu va sta de vorbă cu liceenii Colegiului de Arte. ”5 întrebări despre lumea de azi – și ce legătură au ele cu tinerii” - 1669189234512-1669189645.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Societatea de Științe Istorice din România, filiala Constanța, organizează vineri, 25 noiembrie 2022, ora 11.00, în sala de spectacole ”Sergiu Celibidache” o dezbatere cu tema ”5 întrebări despre lumea de azi – și ce legătură au ele cu tinerii” adresată liceenilor pasionați de istorie.

Invitat special este istoricul Adrian Cioroianu, profesor univ.dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universității București și manager al Bibliotecii Naționale București.

Evenimentul face parte dintr-o serie de dezbateri, mese rotunde și spectacole care vor avea loc, pe tot parcursul anului școlar, în sala de spectacole ”Sergiu Celibidache” a Colegiului Național de Arte ”Regina Maria”, promovând astfel atât elevii și profesorii instituției, cât și invitații - personalitățile de prestigiu din țară.

Evenimentele organizate în cadrul Colegiului Național de Arte ”Regina Maria” Constanța sunt promovate pe site-ul instituției www.cnareginamaria.ro și pe pagina de Facebook a acesteia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4381 secunde