PERICOLE PE ȘOSELE. Șoferi cu ALCOOLEMIE DE SPERIAT, surprinși de Poliție

142
PERICOLE PE ȘOSELE. Șoferi cu ALCOOLEMIE DE SPERIAT, surprinși de Poliție - xalcoolvolan-1669188888.jfif
Marți, 22 noiembrie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, la data de 21 noiembrie, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cabanei din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pagina a fost generata in 0.2876 secunde