La Concursul de poezie „Iulia Hașdeu”, mențiune pentru o elevă a Liceului „Virgil Madgearu”

632
La Concursul de poezie „Iulia Hașdeu”, mențiune pentru o elevă a Liceului „Virgil Madgearu” - mrcu1-1639051062.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 10 decembrie 2021, la Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” din Pitești, începând cu ora 10, va avea loc premierea celei de-a XIX-a ediții a Concursului Național de Poezie „Iulia Hașdeu”, la care au participat și elevi ai Liceului Economic „Virgil Madgeru” din Constanța.

Fideli ideii de a descoperi și de a promova tinerii talentați, de a le oferi șansa cunoașterii operei și personalității Iuliei Hașdeu, de a afla mai multe informații legate de istoria familiei Hașdeu, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti a premiat cu Mențiune și pe eleva Ana Maria Blendea, de la Liceul Economic „Virgil Madgearu” Constanța, coordonată de  profesor Camelia-Isabela Marcu.

Alături de creațiile participanţilor la Concursul Național de Poezie „„Iulia Hașdeu”, Ploiești 2021, câştigătorii ediţiei a XIX-a, de la Colegiul Național „Ion Maiorescu” Giurgiu, Colegiul Național „Ion Neculce” București, Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov, Colegiul Național Pedagogic „D. P. Perpessicius” Brăila, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” București, și creaţiile elevei din Constanța vor fi publicate în revista „Atitudini”, ce va apărea sub egida Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4358 secunde