La Grădinița "Perluțele Mării" este mare carnaval!

172
La Grădinița

Articole de la același autor

"Carnavalul toamnei" se desfășoară în perioada 20-21 noiembrie cuprinzând o paletă diversificata de manifestări cultural-artistice în parteneriat cu familiile preșcolarilor. 

Astăzi a avut loc expoziția culinară cu vânzare a produselor cu specific de toamnă: compot, gem si dulceață de fructe, murături, tartine cu zacuscă, plăcintă de mere si dovleac, prăjituri cu nucă, gogoși cu dulceață, tort de mere și alte bunătăți pregătite de mămici și bunicuțe împreună cu cei mici.

Manifestarea vizează formarea și dezvoltarea abilităților antreprenoriale la preșcolari și promovarea relațiilor deschise și de colaborare cu părinții copiilor. Grădinița cu Program Prelungit "Perluțele Mării" sprijină implicarea directă și activă a părinților în acțiunile educative derulate periodic sub tema "Manifestările porților deschise".

Întreg colectivul cadrelor didactice mulțumește pe aceasta cale familiilor preșcolarilor pentru suportul acordat în toate acțiunile educative desfășurate în cadrul unității de învățământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Târg de Educație încheiat cu succes
Pagina a fost generata in 0.6568 secunde