La Grădinița "Perluțele Mării" este mare carnaval!

746
La Grădinița

Articole de la același autor

De la cel mai mic până la cel mai mare preșcolar al Grădiniței cu Program Prelungit "Perluțele Mării", timp de două zile, "Carnavalul toamnei" a însemnat implicarea într-o paletă diversificată de manifestări cultural-artistice, realizate în parteneriat cu familiile preșcolarilor.

Ieri a avut loc expoziția culinară cu vânzare a produselor cu specific de toamnă: compot, gem și dulceață de fructe, murături, tartine cu zacuscă, plăcintă de mere si dovleac, prăjituri cu nucă, gogoși cu dulceață, tort de mere și alte bunătăți pregătite de mămici și bunicuțe împreună cu cei mici.

Tot ieri, la șezătoarea dedicată aceluiași eveniment, grupa "Delfinașii cei isteți" a prezentat sceneta "Ce culoare are toamna?", iar grupele "Albatroșii" și "Steluțele Mării" au recitat poezii și cântece inspirate de același anotimp pe care îl traversăm.

Astăzi este programată o nouă serbare, la succesul căreia își vor da concursul micuții grupelor "Căluții de mare", "Peștișorii cântă-reți", "Peștișorii de aur", "Pescărușii veseli".

Manifestarea, în întregul ei, vizează formarea și dezvoltarea abilităților antre-prenoriale la preșcolari și promovarea relațiilor deschise și de colaborare cu părinții copiilor.

Prin intermediul ziarului "Cuget Liber", directorul Nicoleta Savu a dorit să transmită, în numele întregului colectiv de cadre didactice, mulțumiri familiilor preșco-larilor pentru suportul acordat în toate acțiunile educative desfășurate în cadrul unității de învățământ. "Grădinița cu Program Prelungit "Perluțele Mării" sprijină implicarea directă și activă a părinților în acțiunile educative derulate periodic sub tema «Manifestările porților deschise»", a mai adăugat prof. Savu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9752 secunde