"La vie en rose" începe la ora 18:00

714
15

Articole de la același autor

Astăzi de la ora 18:00, la Muzeul de Artă Constanța, se ține spectacolul cu intrare liberă. "La vie en rose".


Vor interpreta chansonete, ritmuri cubaneze, blues și rock, vals și tango mezzosoprana Gabriela Dobre, soprana Raluca Daraban, la pian Daniel Sărăcescu, acordeon Adrian Roșu, chitară și voce Mircea Găvan și Ansamblul (de copii) "Mandolinata".


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
pensionari indragostiti de muzica
21 noiembrie 2012
senzational!

am trait toata tineretea noastra in acest spectacol incredibil de frumos si emotionant, am cantat slagarele din vremea cand ne-am indragostit si am fi dansat (daca ne tineau batranetile!) sa aratam copiilor din sala frumusetea acelor zile...ehe, ce vremuri... Am plans si noi impreuna cu solista care la final canta cu lacrimi mari in ochi si nu ne-a parut rau ca am stat in picioare, intr-o sala arhiplina, nu ne-am mai fi dus de acolo! Bravo, a fost exceptional!! Asa ceva ne doream de multa vreme!

zola
21 noiembrie 2012
daca stiam!

noi tremuram pe scaun si ne ardeau talpile sa ne ridicam, dar nu am avut curajul sa se uite lumea la noi! Ca pe noi tineretile inca ne tineau! Ce frumos! Bravo doamnei Gabriela si colaboratorilor ei minunati, bravo sopranei Raluca Daraban care m-a impresionat cu vocea aceea mare si puternica si tuturor instrumentistilor. Ati fost mareti! Domnilor pensionari, altadata nu va sfiiti, ca noi abia asteptam!

Răspuns la: senzational!
Adăugat de : pensionari indragostiti de muzica, 21 noiembrie 2012
am trait toata tineretea noastra in acest spectacol incredibil de frumos si emotionant, am cantat slagarele din vremea cand ne-am indragostit si am...
spectatoare incantata
21 noiembrie 2012
intamplare

a fost o intamplare fericita sa-mi cada ochii pe anuntul din ziar si am zis ca nu am ce pierde, mai ales ca intrarea era libera. Dar ce pierdeam daca nu mergeam! Ce rau imi pare ca nu mi-am adus si prietenele! SUPERB!

melobazuka
21 noiembrie 2012
da, am ceva de spus

sala asta e improprie cantului vocal, are ecou, e greu sa te controlezi si sa mai ai si un aparat instrumental in spate, iti trebuie mare calitate artistica si tehnica sa o scoti cu bine la capat. Eu as fi scazut un picut intensitatea instrumentelor, dar presupun ca si specialistii s-au gandit la asta si pur si simplu asa raspunde aceasta sala. Era nevoie, probabil, de o scena usor ridicata, sau de scaune puse in amfiteatru. Dar spectacolul a fost peste asteptari, repertoriu superb, prezenta scenica frumoasa si expresiva, voci foarte bune, muzicieni de mare calitate. Felicitari!

spectator
21 noiembrie 2012
depinde

cred ca depinde si de locul in care va aflati in sala. Mai spre fata se auzea foarte bine si compact, dar, asa e, sala are ceva ecou. Mie mi s-a parut ca asta da un plus de farmec sunetului. Un spectacol care m-a incantat, la fel de mult ca Muzica Basmelor, chiar daca au fost de facturi diferite. Abia astept sa ascult si tangourile promise.

Răspuns la: da, am ceva de spus
Adăugat de : melobazuka, 21 noiembrie 2012
sala asta e improprie cantului vocal, are ecou, e greu sa te controlezi si sa mai ai si un aparat instrumental in spate, iti trebuie mare calitate...
bebe
21 noiembrie 2012
bravo Mandolinata

bravo din suflet!

lautar
21 noiembrie 2012
muzica buna e buna!

ce farmec poate aduce un acordeon bine plasat! Foarte frumos!

sik
21 noiembrie 2012
wow!

solista plangea cand a cantat ultimul cantec. Beton!

cunoscator
21 noiembrie 2012
asa e

chiar asa, am vazut ptr ca eram in fata, a cantat La vie en rose cu ochii in lacrimi, dar ASA se canta, cu inima, nu cu gura. Foarte frumos, foarte expresiv, tulburator! Exceptional, doamna Gabriela Dobre!

Răspuns la: wow!
Adăugat de : sik, 21 noiembrie 2012
solista plangea cand a cantat ultimul cantec. Beton!
kgb
21 noiembrie 2012
e...

n-ai nimerit-o 100% cu rusa (dar stai linistita, nu ai injurat!), dar a sunat frumos de m-a uns pe suflet. La argentiniene nu ma bag ca nu stiu spaniola, au fost de mare efect, iar cu cele frantuzesti m-ai dat pe spate! Bine de tot! Aia mica are o vocioaie!!!

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Azi e filmul de miercuri
Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cristi Minculescu din nou pe scenă
Pagina a fost generata in 0.3945 secunde