Pe 20 noiembrie, la Casa de Cultură

Reîntâlnire cu Maia Morgenstern și Vlad Zamfirescu, în "Maitreyi"

915
Reîntâlnire cu Maia Morgenstern  și Vlad Zamfirescu, în

Articole de la același autor

Marți, 20 noiembrie, la Casa de Cultură, este întâlnirea cu "Maitreyi". Spectacolul are la bază o dramatizare dublă, realizată după romanul "Maitreyi", de Mircea Eliade, cu intervenții din "Dragostea nu moare", de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru. 


Maia Morgenstern, care o interpretează pe Maitreyi la 60 de ani, Ailyin Cadîr - Maitreyi la 16 ani, Vlad Zamfirescu în rol de Mircea Eliade, Doru Ana - Narendra Sen, tatăl lui Maitreyi, Anca Sigartău - Srimati Devi, mama lui Maitreyi, Jasmine Iliescu - Chabu, sora lui Maitreyi în vârstă de 8 ani, Carla Maria Teaha - Lilu, verișoara lui Maitreyi, Marius Chivu - Mantu, verișorul lui Maitreyi, Radu Micu - Harold, prietenul lui Eliade și Teodora Garofil - servitoarea vor spune povestea iubirii dintre cei doi, Mircea Eliade și Maitreyi Devi.

Prețul biletelor este de 70 și 90 de lei. Însă, pentru a înlesni accesul la spectacol, directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu, a venit cu o super-ofertă: "Primii 100 de pensionari, elevi și studenți vor beneficia de oferta noastră de un bilet de 90 lei la două persoane". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5935 secunde