Lansare de carte a profesoarei Marina Cușa - "Orizontul cărților"

512
1

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța și Uniunea Scriitorilor, Filiala Dobrogea au organizat lansarea volumului "Orizontul cărților", al scriitoarei și profesoarei Marina Cușa, care predă de 20 de ani limba și literatura română la acest prestigios liceu.


La eveniment au participat numeroși elevi, colegii de cancelarie, iar scriitorii Ovidiu Dună-reanu și Angelo Mitchievici, președinte al Filialei Dobrogea a USR, au vorbit despre carte și autor.


Volumul conține recenzii și eseuri dedicate în special literaturii dobrogene și care au fost publicate inițial în revistele de cultură con-stănțene "Ex Ponto", "Agora", "InterArtes". 


Marina Cușa este scriitoare, lansând în ultimii ani romanul "Întâlnire virtuală" (premiu pentru debut în proză din partea Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor) și volumul de versuri "Poeme mature". 


Cartea le-a fost oferită de autoare elevilor, spre o mai bună inițiere în domeniul literaturii și îndeosebi spre cunoașterea contribuției creatorilor zonei noastre geografice la literatura română.


"Am asistat astăzi, elevi, colegi, părinți, la lansarea ultimei cărți a colegei noastre, doam-na Marina Cușa. O felicităm și ne exprimăm bucuria că avem oameni atât de talentați și bine pregătiți printre noi, la Liceul Teoretic «George Călinescu»", a declarat Elena Cră-cea, director.


Comentează știrea

Cristi
11 iunie 2016
Hmmm !

Se pare ca suntem cumva pe calea cea buna : la zece carti publicate de puscariasii de la Poarta Alba , apare si o carticica publicata de un profesor ... In libertate !

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Prima ediție a concursului "Piano Art"
Vineri, 10 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Închiderea stagiunii de concerte
Pagina a fost generata in 1.9845 secunde