Liceul "Callatis" Mangalia, câștigătorul Concursului Antidrog "Împreună"

722

Articole recomandate

În această săptămână, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța a avut loc jurizarea proiectelor înscrise la etapa județeană a Concursului Național Antidrog "Împreună", organizat de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării în colaborare cu Agenția Națională Antidrog. Acest concurs de proiecte reprezintă o activitate extrașcolară care își propune să promoveze principiile eficiente ale luptei împotriva drogurilor: lucrul în echipă, educația între egali, voluntariatul, tema din acest an fiind prevenirea consumului de alcool și tutun în rândul liceenilor.
Originalitatea mesajului, adecvarea la problematica abordată, impactul asupra beneficiarilor și nu în ultimul rând calitatea portofoliilor au constituit criterii de departajare, urmărindu-se nu numai modul de implementare a proiectelor, ci și capacitatea elevilor de a prezenta într-un mod atractiv și convingător rezultatele efortului lor.
Câștigătorul concursului a fost desemnat echipajul Liceului Teoretic "Callatis", din Mangalia, al cărui portofoliu intitulat "Alege să nu începi! Trăiește o adolescență fără tutun și alcool" a impresionat prin activitățile derulate cu scopul diseminării informațiilor corecte privind fenomenul drogurilor licite, efectele acestora și modalitățile de prevenire a consumului de tutun și alcool. Echipa care a implementat proiectul câștigător, formată din Eliza Boțogan, Florin Carp, Alexandra Daniela Lefter și Andreea Onu, elevi ai Liceului Teoretic "Callatis" din Mangalia, coordonată de prof. Silvia Cuseac, va reprezenta județul Constanța la faza națională și la stagiul de formare care se va desfășura în luna septembrie
într-o locație stabilită de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Cultură-Educație : "Motanul încălțat"
Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Cultură-Educație : La mulți ani, Alecu Mereuță!
Vineri, 12 Iunie 2009
Stire din Cultură-Educație : La mulți ani, Anaid Tavitian!
Pagina a fost generata in 2.5253 secunde