Liceul Energetic, sponsorizat cu 100.000 euro! Cine a dat banii

601
Liceul Energetic, sponsorizat cu 100.000 euro! Cine a dat banii - energetic2-1568236484.jpg

Articole de la același autor

Liceul Energetic Constanța a început anul școlar 2019-2020 cu noutăți importante. În primul rând, ne-a declarat directorul instituției, prof. ing. Claudia Nițu, a fost aprobată și s-a realizat o clasă de învățământ profesional de trei ani, în domeniul electric, calificarea electrician exploatare joasă tensiune, calificare foarte căutată atât în țară, cât mai ales în Europa, foarte bine plătită. 


În plus, pentru o pregătire optimă a tuturor elevilor, liceul a solicitat și a obținut o sponsorizare consistentă de la Societatea Națională Nuclearelectrica SA Cernavodă. 


"Sponsorizarea, în valoare de aproximativ 100.000 euro, va fi folosită exclusiv pentru amenajarea și dotarea a două laboratoare de specialitate (electronică-automatizări) cu echipamente de ultimă generație, laboratoare în care elevii noștri vor putea să se pregătească la orele de laborator tehnologic și/sau de instruire practică. Tot pentru elevii noștri, intenționăm să depunem, în parteneriat, un proiect POCU care să vizeze asigurarea unei pregătiri practice la diverși agenți economici de profil, precum și dotarea unui atelier de electrotehnică al școlii", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. ing. Claudia Nițu. 
Apoi, unitatea de învățământ colaborează cu universitățile și facultățile de profil din Constanța, iar elevii de aici iau parte, periodic, la o serie de concursuri și simpozioane organizate de universități.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Oil Terminal a sponsorizat Gala Bute
Pagina a fost generata in 0.2743 secunde