Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu", o școală pentru viață

1747
22
Pentru profesorii și elevii Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu", ziua de ieri a fost una cu totul specială, fiind marcați 16 ani de la înființarea acestei unități de învățământ constănțean. Cu acest prilej, la Palatul Copiilor a avut loc o festivitate la care și-au dat concursul toți cei care poartă însemnele acestui liceu. 


"Se împlinesc 16 ani speciali de exis-tență a Liceului Tehnologic «Virgil Mad-gearu» din Constanța. Ani în care noi toți, care alcătuim echipa Madgearu, am încercat să atragem atenția comunității - prin rezultate bune la BAC, prin rezultate bune obținute la concursurile de specialitate, prin realizarea și participarea la activități școlare și extrașcolare, toate acestea susținute permanent prin priceperea, dăruirea, implicarea și bu-curia de a «construi» un viitor demn ele-vilor noștri. O școală pentru viață… așa este Liceul Tehnologic «Virgil Madgearu» din Constanța", declara, vizibil emoționată, prof. Claudia Vlas, directorul instituției. 


10 licee tehnologice și un palmares de invidiat 
De altfel, în preambulul aniversării de ieri a fost organizat concursul "Performanță în meserie", la care au participat elevii din 10 licee tehnologice din județul Constanța, ce are ca obiectiv promovarea ideii de competiție și performanță la disciplinele cu competențe practice prevăzute în curriculum școlar. 


Cu acest prilej, elevii și-au dovedit aptitudinile, înclinațiile, competențele practice pentru meseriile de coafor-stilist, organizator banqueting, ospătar (vânzător) în unități de alimentație publică, tehnician în gastronomie, tehnician în activități de comerț. 


La restaurantul "Flora" din Mamaia, elevii și-au dovedit măiestria în arta culinară, pe locul 1 clasându-se echipa de la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin", formată din Ghiuler Roxana Bădiță și Mădălina Issabella Bobârnac, iar în tehnica servirii, pe primul loc s-a poziționat Ruxandra Munteanu, de la Liceul Teh-nologic "Virgil Madgearu", profesori coor-donatori fiind Daniela Mocanu și Raluca Nisipeanu. 


Tot aici au fost expuse și lucrările executate de elevi la secțiunea "Reclama - sufletul comerțului", unde lucrarea exe-cutată de Claudia Apetrei, de la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu", a obținut premiul I.


La salonul "Deux Chery" a avut loc concursul "Magia reflectată în podoaba capilară", unde, la secțiunea coafuri, a ocupat locul I Ioana Oprea, de la Liceul Tehnologic UCECOM "Spiru Haret" Constanța, profesor coordonator Marioara Cheleș. 


Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
xxl
29 noiembrie 2016
vezi ca esti pe langa subiect

si tu Simona si tu Vlas. ati incurcat si subiectele si vorbele dintre ghilimele nu sunt ale lui Vlas, Ori daca asa dezordine aveti in gandire , asezati-va si luati o pauza si poate din 2017 puteti scrie un pic mai limpede....ati obosit de atatea mizerii scrise si gandite la unison! ce treaba are concursul cu spectacolul de la Palatul copiilor, una-i una si alta-i alta. Vlas n-a facut nimic pentru acest liceu, RUSINE!

profesor din liceu
30 noiembrie 2016
felicitari d-lor Tanasache Ivan, Chioncel, Marcu, Codrea, Bucur si altii

Ati organizat un spectacol deosebit fara ajutorul directorului scolii. aceasta directoare na ridicat un deget sa intervina sa ajute ca acest spectacol sa poata fi repett cu o zi inainte. a stat si a ras in pumni si a asteptat sa se descurce organizatorii cum stiu singuri. asta nu e echipa mai Vlas. astea se numesc mizerii brandul "VLAS SI GHERGHINA". Ce copii minunati are MADGEARU, ce talente au acesti elevi, buni dansatori, interpreti si actori, asa amatori cum s-au prezentat in fata noastra. BRAVO VOUA, COPII si parintilor vostri care v-au crescut asa frumos. Bravo profesorilor care s-au ocupat de acesti elevi talentati!

din sala
30 noiembrie 2016
felicitari!

volumul boxelor trebuia reglat de cineva priceput, pentru ca pe scena se auzea bine, dar in sala era un pic asurzitor, dar spectacolul a iesit superb. la cat mai multe astfel de spectacole sa avem.

adi
30 noiembrie 2016
costumele si horele

ce traditii frumoase avem. dansurile au fost foarte reusite, ce tineri talentati. de ce nu ne dati mai des asemenea spectacole gratuite? ce atmosfera de voie buna a fost in sala. ati fost cei mai tari!!! liceul are profesori si elevi care chiar stiu sa se distreze!

daniela ivan
30 noiembrie 2016
sufletul acestui spectacol

felicitari d-na Ivan. de ce stati ascunsa? organizati astfel de spectacole mai des!

Dobogea
30 noiembrie 2016
N-AM STIUT CA AVEM ELEVI IN LICEU ASA TALENTATI

S-a dansat turceste, machidoneste, arabeste, roamaneste, s-a cantat in toate limbile oamenilor care locuiesc in Dobrogea. Asta da educatie pentru elevii nostri! Felicitari copii pentru voi si pentru profesorii care v-au indrumat sa duceti traditiile mai departe!

colegi
30 noiembrie 2016
rusine directoarelor liceului Madgearu

de ce mai stati directoare daca oricum n-ati facut decat sa-i invrajbiti pe profesori unii impotriva altora prin barfa din biroul vostru si "prieteniile" voastre. acest spectacol organizat la Palatul copiilor a dovedit ca profesorii stiu singuri sa invete elevii, sa-i organizeze cu toate piedicile puse de directoare! rusine. si la ore tot singuri stim sa intram nu e nevoie sa mai stati sa luati si banii degeaba, mergeti la catedra d-lor VLAS si GHERGHINA. rusine1, ati dezbinat colegii si ati dus vorba de la unul la altul! MARE RUSINE PENTRU LICEU MAI SUNTETI!

pentru d-na Anghel Mona
30 noiembrie 2016
anuntati din timp in presa

doamna Anghel Mona astfel de anunturi sunt binevenite in presa si renuntati la expresia "SCANDAL". acest spectacol caracterizeaza cu adevarat atmosfera si felul profesorilor si al elevilor din Madgearu. VOIA BUNA SI SUFLETUL MARE !!!!!!!!! Aveti sa faceti articole in urma acestui spectacol, timp de o luna de zile. luati fiecare fotografie in parte si dati in ziar postul turces, armanesc, tataresc, dar mai ales pe cel romanesc purtata de copii trimisi de d-na primar Gaju din Cumpana. si lasati d-na Anghel, expresia "SCANDAL LA MADGEARU". Acelea se numesc opinii diferite care vor exista cat lumea si se mai numesc rautati...fraude...etc Vrem mai multe fotografii cu portul popular aratat de copii pe scena de ieri de la Palat. si va vom fi recunoascatori!

vlas si gherghina
30 noiembrie 2016
sa plece imediat de luni din scoala

au facut multe mizerii. ne-ati pacalit la inceput cu felul vostru duplicitar, abia acum v-ati aratat fata cu adevarat! cesuflete mizerabile ati ascuns sub hainele voastre. spalati-va pacatele si cereti-va in consiliul profesoral scuze pentru nerusinarea voastra! macar sa plecati profesoare cu demnitatea spalata! stiti si voi cum se spune: O greseala recunoascuta e pe jumatate iertata! prieteniile despre care vorbeati in consiliu, d-na Gherghina, acelea se activeaza acasa, dupa ore, iar la licei esti directorul tuturol profesorilor si nu esti prietena cu vlas cu bilghi...RUSINEEEEEE!!!!!!

Craciunul
30 noiembrie 2016
iertati-le, vine Craciunul!

invidia si mojicia = Gherghina si Vlas. n-a avut bafta Madgearu decat de incompetenti la conducere. cand plecati, d-na Vlas sa va luati si perdelele din matase cumparate din banii liceului si sa lasati la contabilitate banii ca avem nevoie de creioane, hartie, stiti si dumneavoastra cum lucreaza un liceu tehnologic, exact cum ziceati intr-un interviu:"...concursuri de specialitate.."...da! asa e la aceste concursuri de specialitate se merge cu hartie, creion, guma....nu se cer perdele! va sfatuiesc sa dati banii liceului inainte de a fi huiduita! ori iti repari greseala ori ramai MOJICA...e alegerea ta si a colegei tale Gherghina!

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2587 secunde