Liceul Teoretic "George Călinescu", despre examenele Cambridge

677
Liceul Teoretic

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "George Călinescu" a fost în centrul atenției în cadrul seminarului de formare organizat de Ministerul Educației Naționale și Cambridge Assessment English, organizat săptămâna trecută, la Constanța. La eveniment au participat 100 de profesori de limba engleză din județele Constanța și Tulcea.


Programul seminarului a fost structurat pe patru secțiuni: discursul de deschidere susținut de prof. Bianca Matei, inspector pentru limbi moderne la ISJ Constanța, workshopuri privind evaluarea la examenele Cambridge, prezentate de Sarah Ellis, Senior Assessment Services Manager, o secțiune de prezentare a experienței unui centru de examinare susținută de prof. dr. Iuliana Vizan, profesoară de limba engleză la Liceul Teoretic "George Călinescu", și discursul de încheiere referitor la rolul instituției Cambridge English Assessment și la noutăți privind examenele în 2020, susținut de Aniela Bușilă, Cambridge English Consultant.


Prof. dr. Iuliana Vizan a evidențiat, în cursul prezentării, elementele de tradiție și inovație în pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge și în organizarea acestor examene timp de peste 20 de ani la Liceul Teoretic "George Călinescu". Cadrul didactic a vorbit despre avantajele și beneficiile pe care examenele Cambridge le aduc elevilor și centrelor de organizare, dar și despre provocările care apar an de an și abordarea acestora printr-o fructuoasă muncă în echipă a membrilor Catedrei de limba engleză.


"Liceul Teoretic «George Călinescu» este centru de examinare Cambridge din anul 1999 și se menține primul în județul Constanta în ceea ce privește numărul de candidați și rezultatele foarte bune pe care aceștia le obțin, fapt ce demonstrează atât seriozitatea și implicarea cadrelor didactice, cȃt și dorința de îmbunătățire permanentă a condițiilor oferite", a explicat prof. Loredana Pintilie, consilierul de imagine al Liceului "George Călinescu".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2569 secunde