Licitații cu cântec la ISJ Constanța

1148
Licitații cu cântec la ISJ Constanța - inspectoratscolargf29-1320075959.jpg
În prima săptămână a lunii noiembrie, Inspectoratul Școlar Județean Constanța așteaptă, conform metodologiei de desfășurare, rezultatele a două licitații foarte importante pentru elevii săraci ai acestui județ.

O foarte importantă licitație se referă la achiziționarea a 23 de livrări de servicii de catering pentru un număr de 660 de elevi cuprinși în proiectul VISE, în valoare de 111.000 lei (fără TVA). Copiii sărmani care așteaptă să primească o masă caldă, sâmbăta, provin din șase centre: Cumpăna, Negru Vodă, Medgidia, Poarta Albă, Năvodari și Hârșova. În cursa pentru câștigarea licitației, s-au înscris Elami Consulting SRL București, Teomarg Consult 2004 SRL București și Revers SRL Constanța.

Claudia Portase, persoană abilitată de ISJ Constanța să se ocupe de această licitație, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, teoretic, licitația s-a finalizat, dar s-au retras anumite societăți ori s-au depus contestații, așa încât cel mai probabil până pe 10 noiem-brie se va afla un răspuns. "Între timp, copiii desfășoară activități în cele șase centre și sperăm ca în cel mai scurt timp să le livrăm și mult așteptata masă. Ținem foarte mult la certificatele de calitate și de aceea am impus câștigătorului să aibă la dispoziție șase mașini care să distribuie simultan mâncarea în cele șase localități în condiții maxime igienico-sanitare. Până la urmă, oricine poate face mâncare într-o bucătărie, dar nu ne batem joc de copii", a declarat același reprezentant ISJ Constanța.

v v v

Cea de-a doua licitație importantă, în valoare de 355.781 lei (fără TVA), se adresează unui număr de 17.000 de copii constănțeni săraci ce urmează să primească mult așteptatele rechizite. "Dacă societatea Hera din Pitești nu ar fi contestat rezultatul licitației, până acum elevii ar fi primit pachetele cu rechizite", ne-a declarat prof. Maria Sorescu, inspector școlar general adjunct.

Ca și anul trecut, cel mai bun preț raportat la calitate a fost oferit de Romprima Galați, care are deja tirurile încărcate cu rechizite, dar trebuie respectată data limită de soluționare a contestațiilor, respectiv 4 noiembrie.

Așa încât, nu peste mult timp vom avea posibilitatea să anunțăm startul distribuției de rechizite către micuții beneficiari sărmani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4605 secunde