Limbile străine - pe primul loc în preferințele părinților ca programe extrașcolare pentru copii

188
1
Limbile străine - pe primul loc în preferințele părinților ca programe extrașcolare pentru copii - limbilestraine-1452618395.jpg

Articole de la același autor

Cei mai mulți părinți ar alege ca programe educative extrașcolare pentru copiii lor cursurile de limbi străine, relevă un studiu realizat de Smart Education.

Potrivit studiului, 43% dintre părinți ar opta pentru limbi străine, 42% - pentru cursuri de dezvoltare personală, comunicare, public speaking, iar 34% ar alege cursurile de arte.

Studiul mai relevă că cele mai importante criterii ale părinților pentru alegerea activităților extrașcolare sunt: preferințele copilului, ce a primit un procent de 73%, dezvoltarea anumitor abilități, criteriu votat de 59% dintre părinți, metoda de predare - 52%.

Totodată, 26% dintre cei chestionați sunt dispuși să cheltuiască peste 500 lei pe lună, 21% să aloce maximum 300 lei pe lună pentru astfel de activități, 17% - maximum 200 lei.

Studiul a fost realizat în perioada octombrie - decembrie 2015, pe un eșantion de 200 de persoane, părinți cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani. Cea mai mare pondere o au părinții cu vârsta între 30 și 40 de ani, majoritatea femei.

Datele au fost obținute prin intermediul unui chestionar online distribuit prin e-mail și social media.

Comentează știrea

mariana
13 ianuarie 2016
castig de acasa

Bani nelimitat si repede! Real! Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Cauta-ne de urgenta la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5494 secunde