Lista este deschisă pentru Concursul de matematică al Ligii Navale

232
Lista este deschisă pentru Concursul de matematică al Ligii Navale - concursdematematica-1457546327.jpg

Articole de la același autor

Liga Navală Română organizează, în luna martie, cea de-a XXIV-a ediție a concursului de matematică "Viceamiral Vasile Urseanu", competiție care se adresează elevilor din clasele a VIII-a, atât din municipiul, cât și din județul Constanța. 


Potrivit președintelui filialei Constanța a L.M.R., contraamiral de flotilă (r) dr. Aurel Constantin, concursul se va desfășura pe 26 martie, de la ora 9, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu". 


Înscrierile se vor face pe bază de tabele nominale, semnate și ștampilate de către directorii de școli, până la data de 25 martie, urmând ca tabelele să fie transmise la sediul L.M.R, de la Cercul Militar Constanța. 


An de an, concursul stârnește interesul a sute de elevi din ultima clasă de gimnaziu, fiind un preambul la examenul de Evaluare Națională.


Concursul "Viceamiral Vasile Urseanu" face parte din calendarul de activități al Inspectoratului Școlar Județean. Amiralul Vasile Urseanu (1848-1926) este fondatorul Observatorului Astronomic din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Patru olimpiade într-un singur week-end
Pagina a fost generata in 0.4923 secunde