Proiect umanitar al Grădiniței 36:

Concurs "Lumina Învierii în sufletul copiilor"

453

Articole de la același autor

Mai bine de o săptămână, micuții preșcolari, sub îndrumarea educatoarelor de la Grădinița nr. 36 "Steluțele Mării" și-au pus la bătaie îndemânarea, priceperea, dar mai ales răbdarea în a confecționa diverse produse ce au avut ca temă centrală Sfintele Sărbători de Paște.
Expoziția cu vânzare organizată vineri, 15 aprilie, a finalizat Proiectul educațional cu scop umanitar "Lumina Învierii în sufletul copiilor", realizat în colaborare cu Instituția Prefectului județului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Asociația "Oncologic Rom".
Părinți, bunici, rude de toate gradele au umplut vineri parterul locației-gazdă, pentru a participa la evenimentul ce a debutat cu un program artistic cu scenete, cântecele, dansuri, și o paradă a modei.
Conform celor declarate de Georgeta Adam, directorul gră-diniței inițiatoare a acestui proiect, principalul obiectiv l-a constituit strângerea unei sume pentru un micuț coleg aflat în suferință. "Beneficiarul va veni în grădinița noastră să mulțumească priete-nilor lui, preșcolarii grădiniței care i-au adus puțină lumină și căldură odată cu sărbătoarea Învierii Domnului".
Suma colectată, în sumă de 1.000 lei, a fost donată Asociației "Oncologic Rom" pentru procurarea de medicamente foarte scumpe pentru familia greu încercată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Am vrut să rămân în străinătate!"
Pagina a fost generata in 1.6895 secunde