Lupul cel rău este pedepsit de capra cu trei iezi

208
Lupul cel rău este pedepsit de capra cu trei iezi - capracuteiiezi2-1626624561.jpg

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Tineret şi Copii „Căluţul de Mare” vă invită sâmbătă, 24 iulie, de la ora 11.00 la sediul instituţiei, la o nouă întâlnire cu „Capra cu trei iezi”. Spectacolul este regizat de Gabriel Apostol, scenariul poartă semnătura lui Cristian Pepino, scenografia îi aparţine Danielei Drăgulescu, iar muzica este realizată de Dan Bălan. Piesa se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei şi zece ani şi durează 55 de minute. Despre această piesă, actorii constănţeni spun că nu lasă deloc un gust amar aşa cum se-ntâmplă citind povestea lui Ion Creangă.

Ba dimpotrivă, regizorul a reuşit să creeze, de data aceasta, un spectacol plin de vioiciune, cântece, dans şi umor. În cadrul acestuia, iezii neascultători şi obraznici sunt păcăliţi şi înghiţiţi de crudul, perfidul şi lacomul lup, iar maleficul lup este pedepsit şi aruncat în foc de înţeleapta şi iubitoarea mamă capră, ajutată de iedul ei cel mic, harnic şi cuminte.

Finalul spectacolului îi aduce la viaţă pe iezi, dar şi pe găinile înghiţite de lup, spre încântarea şi bucuria tuturor spectatorilor, care părăsesc sala de spectacol, încântaţi că răul a fost pedepsit, iar tristeţea şi suferinţa sunt dominate de vioiciune. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4859 secunde