Mai mare rușinea! Profesor prins la examen cu fițuici

116
Mai mare rușinea! Profesor prins la examen cu fițuici - furt-1405343749.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Colegiul Comercial "Carol I" s-a desfășurat proba scrisă a examenului național de definitivare în învățământ. Din cei 274 de candidați înscriși, 25 au absentat, iar 65 s-au retras din examen. Conform metodologiei "candidatul care se retrage din proprie inițiativă poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declarații, și părăsește sala după cel puțin o oră de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale".
O candidată care susținea proba de concurs la disciplina educație fizică a fost eliminată pentru fraudă (notițe).
Menționăm că nota minimă de promovare a examenului național de definitivare în învățământ, la proba scrisă, este opt.
Cadrele didactice care promovează examenul național de definitivare în învățământ dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar.
Rezultatele inițiale se vor afișa vineri, 19 iulie, iar înregistrarea contestațiilor și transmiterea acestora la centrele de evaluare se va realiza în intervalul 19-20 iulie. În perioada 21-23 iulie vor fi soluționate contestațiile, iar rezultatele finale vor fi publice în data de 24 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7402 secunde