Maia Morgenstern deschide stagiunea culturală a lunii aprilie, la Casa de Cultură

395
Maia Morgenstern deschide stagiunea culturală a lunii aprilie, la Casa de Cultură - maiamorgenstern-1396191512.jpg

Articole de la același autor

Până la mult așteptatul regal al baletului rus - "Lacul Lebedelor pe gheață", care va avea loc pe 31 mai, conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța face publică agenda sa pentru luna aprilie. 


Mâine, de la ora 19, Maia Morgenstern va reveni pe scena Casei de Cultură din Constanța pentru a o întruchipa, a doua oară, pe Maitreyi la vârsta de 60 de ani. Spectacolul "Maitreyi" are la bază o dramatizare dublă, realizată după romanul omonim de Mircea Eliade, cu intervenții din "Dra-gostea nu moare", de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de tea-tru, iar temerara montare regizorală îi aparține lui Chris Simion. Prețul unui bilet este între 60 și 80 lei. 


Duminică, 6 aprilie, de la ora 16,30, Comunitatea Armână din România, filiala Constanța invită publicul spectator, la Casa de Cultură din Constanța, la cea de a VIII-a ediție a Concertului "Primuveara a Armănjloru - Nă chicută di noapti", eveniment care dorește continuarea fru-moasei tradiții armânești inițiate în anul 2007. Prețul unui bilet este de 25, 30 și 35 lei. 


Luni, 7 aprilie, de la ora 19, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan "Țăndărică" vor veni la Constanța pentru a prezenta cel mai recent proiect muzical al lor - "Pasărea Rock". Muzicieni prodigioși, ajunși la vârsta maturității artistice, care aleg cu înțelepciune să nu se rupă de trecut, ci să caute în experiența comună a tinereții, puterea și forța de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă. Prețul unui bilet este între 70 și 85 lei. 


Marți, 8 aprilie, de la ora 19, întrebarea "Mă mut la... tata?" se transformă dintr-o poveste adevărată de viață într-un spectacol care ni se promite că nu-l vom uita ușor. Rămâne de văzut. Prețul unui bilet este de 50 lei. 


"Amantul se mărită", programat joi 10 aprilie, de la ora 19, este un spectacol de comedie în viziunea regizorală a lui Dan Tudor, în care, timp de o oră și jumătate, vom asista la răsturnări de situații, per-sonaje care mai de care mai ciudate. Prețul unui bilet este cuprins între 30 și 50 lei. 


Stagiunea culturală a lunii aprilie se încheie cu concertul oferit de Nicolae Furdui Iancu, un spectacol organizat de Școala și Grădinița Brâncovenească. Prețul unui bilet este între 35 și 45 lei. 


Pentru că spectatorii constănțeni au început să se intereseze de pe acum de regalul pe gheață de care aminteam la începutul articolului,  vă facem cunoscut că prețul biletelor la spectacolul "Lacul Lebedelor" va fi de 100, 150 și 200 lei. 


Spectacole propuse școlilor în "Săptămâna Altfel" 
Pentru că anul trecut au fost la mare căutare spectacole programate de Casa de Cultură în săptămâna "Școala Altfel", vă facem cunoscute progra-mările făcute în intervalul 7 - 10 aprilie.  Luni, 7 aprilie, Teatrul Lucea-fărul din Iași va veni cu trei reprezentații, de la orele 9-11 și 13, cu spectacolul "D’ale lui Păcală", după Ion Creangă, Ioan Slavici și Petre Dulfu.  Marți, 8 aprilie, trupa de teatru "Clasa 9" prezintă premiera "Școala vieții", text inspirat de dramaturgia lui Neil Simon, de la orele 10-12 și 14. Miercuri, 9 aprilie, de la aceleași ore 10-12 și 14, Teatrul "Jean Bart" din Tulcea prezintă "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale. Joi, 10 aprilie, de la orele 10-12 și 14, elevii de toate vârstele sunt așteptați la cel mai mare spectacol de magie, circ și iluzionism cu Andrei Teașcă și invitații lui. 


Biletele au preț unic de 13 lei, iar pentru mai multe informații și programări puteți apela telefonul 0755.998.255.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert live în Club Phoenix
Pagina a fost generata in 1.1172 secunde