Majoratul Școlii "Lucian Grigorescu" din Medgidia

719
1
Majoratul Școlii

Premierea celor mai merituoși elevi din clasele I-VIII, cu rezultate deosebite la concursurile școlare în anul calendaristic trecut, pentru care s-au scris 104 diplome și s-au oferit premii în obiecte și bani a constituit preambulul majoratului Școlii "Lucian Grigorescu" din Medgidia. De 18 ani, această instituție poartă cu cinste numele celebrului artist. În timp ce elevii din clasele primare primeau oaspeți de la grădinițele partenere și desfășurau activități pe ateliere de lucru, colegii lor depuneau flori la bustul pictorului situat în parcul școlii.
Vernisajul expoziției omagiale "Tablouri și cuvinte potrivite" a permis evidențierea talentului deosebit la desen al elevilor școlii. Programul artistic, pregătit cu acest prilej, a debutat cu o "Invitație la amintiri - Școala noastră la vârsta majoratului" și a continuat cu un interesant concurs interactiv intitulat "Întrebări cu tâlc", la care au participat 13 elevi de nota 10 și cu remarcabile momente de muzică, poezie și umor.
Invitat special a fost Corul Allegria, condus de prof. Bogdan Oancea.
La finalul programului, a avut loc lansarea numărului 9 al revistei școlii "Labirintul Copilăriei". "Carnavalul  iernii" s-a intitulat seara distractivă pentru elevi, care a permis organizarea unui atractiv concurs de costume.



Comentează știrea

o mama mandra
8 februarie 2012
moinescu premiaza in fiecare an

Moinescu premiaza in fiecare an cei mai merituosi elevi din toate scolile din oras.El nu asteapta anul electoral. Stiu acest lucru deoarece am un copil cu rezultate excelente si a fost stimulat de Moinescu si anul trecut si anul acesta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6915 secunde