Mihai Gîrțu, o carieră academică bazată pe experiența americană

764
6
Prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, actualul decan al Facultății de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia Petrolului, deține un CV impresionant, fiind posesorul unei diplome de master în fizică obținut la Universitatea Ohio din Statele Unite. Tot acolo și-a luat și doctoratul în științe exacte, perioada petrecută peste Ocean fiind de foarte mare importanță pentru cariera sa academică.
Este vicepreședintele Consiliului Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS), cu o largă experiență în conducerea de proiecte și echipe de cercetare câștigată ca director de proiect în contracte de cercetare naționale și internaționale.
Este autor sau co-autor a numeroase lucrări și articole publicate în țară și peste hotare și de asemenea a peste 100 de prezentări la conferințe internaționale.
La capitolul contracte de cercetare, este directorul de proiect a trei granturi naționale, două internaționale, dar și ca membru în echipa a 16 granturi naționale și unul internațional.
În anul 2001, a obținut premiul In Hoc Signo Vinces acordat de CNCSIS și de asemenea posesorul altor trei premii acordate în Statele Unite în domeniul cercetării.


Comentează știrea

Barul ABA de vis-a-vis de SEDIUL UOC de pe Mamaia
7 februarie 2012
MIhai Girtu...sal` de la Mandanopol

Mai mihai mai,ce ai crescut mai,nu te-am mai vazut de foarte mult timp,sa stii ca nea `Stelica Abagiu nu te-a uitat.Daca traia Dan Mandanopol era mindru de tine mai ales cum sa uita la tine cum te chinuiai sa ii desfaci sticlele de vin,of doamn,doamne parca si acum imi apare in imaginea ta in fata cind carai dupa tine peria de pantofi si crema de pantofi ca sa nu aibe Mandanopol pantofii murdari,doamne ce il mai stresai ca vroiai sa nu fie murdar.Asta e mihai,timpul trece,noi crestem,mintim lumea si uite asa tu ajungi sa candidezi la rector,dar pe vremea aia nu faceai nici 2 parale,nu stiu dacafaci si acum cele 2 parale...dar ma rog...daca esti ales inseamna ca toti profesorii care sint cu tine degeaba se numesc profesori.hai sa traiesti si teastept la un spritz ca pe vremuri.sa fii sanatos mai girtule

Anonymous Group
7 februarie 2012
MIHAI GIRTU-"DIRECTORUL" SPAGILOR DE LA FARMACIE

MIHAI GIRTU = SPAGA

Observator
7 februarie 2012
Esti praf Misule

Te-ai incurcat si impleticit in cuvine ca naiba...noroc ca ai avut laptopul langa tine ca sa nu iti uiti ideile,ESTI PRAF SPAGARULE

FETITA
8 februarie 2012
PROSTII

Le-a intrat morcovul adversarilor lui Girtu. A inceput sezonul la vanatoarea de iepuri! N-au dormit, pandind articole despre evenimentul lansarii. Postacii sunt epuizati, repertoriul de invective limitat. Semne bune anul are, lumea buna vrea schimbare!

Dinescu
8 februarie 2012
Vorba lui Dinescu

Vorbe, vorbe, vorbe... Singura sansa pt continuarea afirmarii institutiei in campul academic romanesc si nu numai sta in alegerea Prof. univ. dr. Marian Cojoc...

pandarii de articole
8 februarie 2012
Ptr numarul 5

Ba nene,daca strang echipa de pe vechi de la barul ABA,pun pariu cu tine ca al tau Mihai vine imediat lasandu-si si familia nemancata pentru un pahar de vin.Asta ar fi in stare sa o vanda si pe nevasta-sa pentru functii.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Scriitorul Amos Oz vine la București
Pagina a fost generata in 1.8073 secunde