Invazia teatrelor bucureștene

Mălăele, Emilia Popescu, Florin Piersic, Valeria Seciu și Mihai Dinvale joacă comedii, la Constanța

1494

Articole de la același autor

Urmează un program dens de spectacole la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Teatrele din București aduc o serie de spectacole în premieră, dar și alte piese care s-au mai jucat la malul mării, în 2007, cu casa închisă.
Potrivit directorului Casei de Cultură a Sindicatelor, Gheorghe Ungureanu, datorită succesului unor spectacole la Constanța, impresarii au dorit să revină în orașul nostru.

O cafea cu Mălăele, Popeasca și Dana Dogaru
Cea mai longevivă producție a Teatrului "Bulandra" București, "Cafeneaua", revine la Constanța marți, 29 ianuarie, de la ora 19. Evoluează trioul Horațiu Mălăele, Emilia Popescu și Dana Dogaru. Prețul biletelor la acest spectacol este de 30 și 40 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Tudor Gheorghe, în concert
Pe data de 5 februarie, de la ora 19, Tudor Gheorghe revine la Constanța cu spectacolul "Parfumul nebunelor dorinți", pe versuri de Vasilache, Fernic, Andreescu, Vasilescu, Dendrino. Prețul unui bilet la acest spectacol este de 50 de lei.

Baletul din Kiev aduce "Spărgătorul de nuci"
Teatrul de Operă și Balet Kiev prezintă, pe data de 10 februarie, de la ora 19, spectacolul de balet "Spărgătorul de nuci", prețul biletelor variind între 60 și 80 de lei.
Evoluează prim-soliștii Natalia Lazebnikova, Kristyn Balabanova, Evgenii Logunov și Andry Gyra. Coregrafia este realizată de V. Kovtun.

"Cum gândește Amy" cu Mihai Dinvale și Valeria Seciu
Pe data de 11 februarie, Teatrul Mic prezintă spectacolul regizoarei Cătălina Buzoianu "Cum gândește Amy", cu actorii Cătălin Babliuc, Simona Popescu, Tatiana Iekel, Luminița Constantiniu, iar din greii teatrului românesc - Valeria Seciu și Mihai Dinvale. Potrivit prezentării spectacolului de pe site-ul Teatrului Mic, piesa a fost făcută special pentru actrița Valeria Seciu, care își dorea să joace rolul actriței Esme. "Este un rol foarte potrivit pentru talentul și experiența ei. Am descoperit mai târziu adevărul acestei piese. Știu că va exista un public, în majoritate tânăr, care o va considera demodată. Poate că au dreptate. E și substanța subiectului. Dar concluzia la care ajunge autorul transcende conflictul dintre generații. Amy e flacăra credinței, care poate deschide un alt orizont într-un viitor atât de obscur", își argumentează Cătălina Buzoianu demersul teatral.
Prețul biletelor la acest spectacol variază între 40 și 60 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Florin Piersic și Emilia Popescu sunt "Străini în noapte"
Pe data de 19 februarie, revin la Constanța Florin Piersic și Emilia Popescu, într-un spectacol de Radu Beligan, "Străini în noapte". Este vorba despre o comedie romantică prezentată în premieră în România anul trecut, după ce a fost jucată în 2004, cu succes, de Alain Delon și Astrid Veillon, la Paris, și în turnee în Franța și alte țări din Europa. Este, totodată, o comedie cu răsturnări de situație, despre seducție, minciună și timpul care ne transformă.
Prețul biletului la acest spectacol este de 50 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7689 secunde