"Mamma Mia!", o poveste de dragoste pe scena Casei de Cultură Constanța

235

Articole de la același autor

"Mamma Mia!" - unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din lume va ajunge în aceasta toamnă și la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 26 octombrie. Din distribuție fac parte nume celebre și consacrate din lumea artistică românească.
Loredana, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor interpreta rolurile principale în celebra producție. În cele două reprezentații anunțate, artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori într-o poveste de dragoste romantică plină de energie, entuziasm, amuzament și culoare. 


În fiecare zi, în întreaga lume, au loc cel puțin 7 show-uri "Mamma Mia!" însumând mii de reprezentații jucate în sute de țări de pe șase continente.
Astfel, pe 26 octombrie te așteptăm la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la orele 19:30 (reprezentația va începe la orele 20:00) să vizionezi un spectacol viu, plin de aventură căruia, cu siguranță, nu îi poți rezista. "Mamma Mia!" înseamnă peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice și o distribuție absolut excepțională: 
"Mamma Mia!" prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Ea se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulă grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.


Musicalul "Mamma Mia!" a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.


Biletele pentru reprezentațiile musicalului ce va avea loc pe 26 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor pot fi achiziționate în format electronic de pe Iabilet.ro și la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, la prețuri cuprinse între 80 de lei și 270 de lei în perioada Early Bird, până pe 31 august 2019 inclusiv, iar de la 1 septembrie 2019  la prețuri cuprinse între 90 de lei și 290 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde