Loredana, despre secretele succesului său

154
1
Loredana, despre secretele succesului său - loredana-1429092282.jpg
Loredana s-a lansat la sfârșitul anilor '80, iar de atunci drumul ei a fost în continuă ascensiune. La început a fost greu, căci Lori nu avea în spate o armată de oameni, așa că a trebuit să învețe singură cum să fie o adevărată apariție pe scenă. Și spune cu mâna pe inimă că se simte mai bine în pielea ei acum, decât în urmă cu 25 de ani. Și ca orice artist, Loredana a întâmpinat suișuri și coborâșuri, dar s-a ghidat întotdeauna după o rețetă secretă a succesului, scrie click.ro.

"Autodisciplina, perseverența și dragostea mea pentru fani. Aceste mii de ore pe care le-am bătut pe scenă m-au făcut să înțeleg că, cu cât simplifici lucrurile, cu cât încerci să ajungi la esența lor, cu atâta ești mai fericit, mai puțin stresat", a mai povestit Loredana.

Și chiar dacă i-a fost greu, nu a renunțat! Pentru că iubește muzica mai mult decât orice! "Muzica este o alinare, este cel mai ieftin medicament", a încheiat ea.

Comentează știrea

behehehe
16 aprilie 2015
fa, feminizdelor,

ce ziceti de povestea cu madama Stan? Cand vi se spunea ca e vrejeala pentru popularitate nu credeati... iote ca s-a impacat cu sotul si-n direct, la Maruta... Unde sunt scroafele alea care declarau ca vor sa taie mainile porcului ce a indraznit sa dea intr-o fumeie? Voi cap aveti, minte ce va mai trebuie? Sunteti mani-pulate pe fata ca niste gaaste proaste!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2695 secunde