Alina Pușcaș va fi mămică. Cine ar fi tatăl

308
Alina Pușcaș va fi mămică. Cine ar fi tatăl - alina-1429092601.jpg
Toată lumea a crezut că este o glumă atunci când, de 1 Aprilie, Alina Pușcaș (31 de ani) a anunțat că este însărcinată, dar știrea a fost confirmată chiar de vedeta Antenei 1. "În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos", a spus Alina, însărcinată acum în luna a patra.


Bomba a fost lansată ieri de revista "Spy", care a dezvăluit identitatea bărbatului ce o va face mămică anul acesta pe frumoasa brunetă. Potrivit publicației amintite, este vorba despre Mihai Stoenescu (41 de ani), un medic implantolog renumit, cu o situație financiară deloc de neglijat și iubitor de frumos, din moment ce a bifat relații cu câteva manechine de pe la noi.

Totuși, doctorul nu recunoaște relația cu Pușcaș. Contactat telefonic de Click!, Stoenescu a confirmat că o cunoaște pe Alina Pușcaș, dar a negat, cu umor, că i-ar fi făcut și un copil. "O cunosc pe Alina, avem prieteni comuni, facem parte din același anturaj și nimic mai mult. Nu sunt tatăl copilului, eu doar i-pam pus un implant", a declarat, grăbit, pentru Click!, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6165 secunde