Surprizele acestei toamne

Mari artiști români, pe scena Casei de Cultură din Constanța

247
Mari artiști români, pe scena Casei de Cultură din Constanța - fondsurprizele-1472566593.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă sezonul estival nu este oficial declarat închis, instituțiile de cultură ale Constanței își pregătesc agenda de spectacole pentru această toamnă.

După ce a găzduit Festivalul "Mamaia Copiilor" pentru a șasea oară, dar și alte evenimente de aceeași anvergură națională, conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța este preocupată să aducă publicului constănțean, dornic să petreacă timpul liber departe de televizor, o ofertă de nerefuzat.

Primul spectacol care va deschide stagiunea de toamnă este "Cafeneaua", care va prilejui reîntâlnirea cu îndrăgitul actor Horațiu Mălăele, cel care semnează și regia. Vor fi pe aceeași scenă marți, 4 octombrie, de la ora 19, Dana Dogaru și Emilia Popescu.

Biletele s-au pus în vânzare și au prețul de 100 lei și 80 lei.

v v v

Un concert simfonic aniversar cu totul aparte, la care își vor da concursul corul și orchestra Teatrului Național "Oleg Danovski" este programat pe 7 octombrie, de la ora 19, când Tudor Gheorghe revine la Constanța. "Toamna", căci așa se intitulează concertul, va readuce în sală publicul fidel acestui trubadur care nu a mințit niciodată timp de peste patru decenii, nu a făcut rabat de la calitate, nu a știut să cânte la cârciumi, botezuri, la nunți, la festivalul berii sau la ziua orașului. Nu știe să cânte decât pe scenă, în fața publicului. Este "un truditor pe tărâmul culturii. Ar ca țăranul, muncesc de îmi sar ochii din cap. Am publicul creat de mine, care nu poate fi păcălit. Spectacolele mele sunt și de umor. Adică la mine se râde în spectacole și se râde copios", mărturisește olteanul universal.

Biletele la acest spectacol au prețul de 100 lei și 120 lei.

v v v

Următorul pe agenda care continuă să se umple este Florin Piersic, care, împreună cu Medeea Marinescu, vor întrupa "Străini în noapte", în regia regretatului Radu Beligan.

Prețul unui bilet este de 50 și 60 lei.

v v v

"O toamnă rock’n’roll cu Ștefan Bănică!" este titlul turneului pe care actorul și cântărețul îl va susține în luna noiembrie în opt orașe din țară. Veniți să trăiți atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică pe 21 noiembrie, de la ora 19,30. Emoție, energie, bucurie! Veți auzi live hiturile artistului, de care ne-am îndrăgostit, dar și noile sale cântece, lansate în ultima perioadă, cum ar fi "Când nu vezi", "Gură, taci!" sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică cu Cabron - "La masa mea". Prețul biletelor este de 80 lei, 100 lei și 150 lei.

v v v

Și, chiar dacă deja vorbim de un concert de Crăciun, trebuie să știți că au fost puse în vânzare biletele - 80, 100 și 150 lei - pentru Vienna Classic Christmas. Strauss Festival Orchestra Vienna revine pentru al optulea an în România.

v v v

Și tot la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolul pe care Horia Brenciu & Hb Orchestra îl vor susține la Sala Sporturilor pe 20 octombrie, de la ora 19,30. Prețul lor este de 50 și 80 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole din… Carusel
Pagina a fost generata in 0.5495 secunde