Teatrul, muzica și buna dispoziție continuă în Piațeta Cazino

145
Teatrul, muzica și buna dispoziție continuă în Piațeta Cazino - teatrumuzicasibunadispozitie-1472215707.jpg

Articole de la același autor

În cel de-al șaselea week-end al Festivalului Verii, sugestiv intitulat Caruselul COOLtural, toți cei prezenți în Piațeta Cazinou din Mamaia se vor bucura de noi reprize de bună dispoziție.

Sâmbătă, 27 august, revine "Mamaia în costum de baie", o comedie spumoasă, în regia lui Lucian Iancu, cu studenții Facultății de Arte a Universității "Ovidius" și actorii Teatrului de Stat Constanța. O succesiune de tablouri de epocă, de pe vremea Chiriței lui Alecsandri, a lui Caragiale și celebrului "Union", de pe vremea tangoului și Charleston-ului, a rock-ului și până în zilele noastre. Totul pentru recuperarea, prin râs, a istoriei costumului de baie, printr-un scenariu amuzant, în ton cu țintele estivale, așa cum au arătat ele de-a lungul timpului.

Seara va fi încheiată de binecunoscuții instrumentiști Adrian Naidin și Ionuț Micu, care vor oferi un concert inedit - "Tari ca piatra". Un surprinzător duet de violoncel și tobe, întregit de vocea lui Naidin, strălucitor în partiturile clasice și plin de har în folclor. Experimental și rebel, Ionuț Micu reinventează rock-ul, adăugând vigoare și forță unor piese deja consacrate.

Duminică, 28 august, o nouă reîntâlnire cu Gașca Zurli în Piațeta Casino din Mamaia. Un nou spectacol educativ și interactiv pentru copii, cu zâne, vrăjitoare, pitici, muzică, dans și jocuri, pentru ca cei mici să se simtă iubiți și importanți. Alexandru Neș va urca, apoi, pe scenă, pentru un concert exploziv: muzică bună, o energie fără seamăn și multă, multă distracție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.841 secunde