O "reparație" morală

Maria Sorescu, împinsă de partid la conducerea ISJ

2002
1
Maria Sorescu, împinsă de partid la conducerea ISJ - bdd6e69dce2190b90b00871fdec9c580.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Consiliului de coordonare al PDL Constanța ce a avut loc duminică, 9 ianuarie, la Casa de Cultură, s-a votat susținerea politică a prof. Maria Sorescu, pentru funcția de inspector școlar adjunct, și a prof. Liana Manzu, pentru funcția de inspector școlar de specialitate învățământ preșcolar.
Numirea în funcția de inspector școlar general adjunct a prof. Sorescu ar presupune înlăturarea din funcția deținută acum de una dintre cele două adjuncte, respectiv prof. Elena Buhaiev sau prof. Cristina Merscic. Întrebată în legătură cu această schimbare de la șefia ISJ, președintele organizației municipale PDL, Maria Stavrositu, a declarat pentru "Cuget Liber" că în cadrul partidului, mai precis în comisia de educație, prof. Cristina Merscic a înregistrat numeroase plângeri de la cadrele didactice. "Nici inspectorul general Aliss Andreescu nu simte o activitate deosebită din partea prof. Merscic", a mai adăugat deputata Stavrositu. De asemenea, a mai precizat că "Sorescu a fost schimbată fără niciun motiv temeinic și de aceea considerăm că lucrurile trebuie reparate".
În ceea ce privește numirea prof. Liana Manzu la preșcolari, și în acest caz organigrama ISJ Constanța va suferi o schimbare, întrucât pentru această specialitate există o singură normă întreagă, ocupată în prezent de Maria Moga. Spre deosebire, însă de prof. Cristina Merscic, a cărei numire poate veni doar prin ordin de ministru, în cazul Mariei Moga, detașată în interes de serviciu, schimbarea poate interveni printr-o "simplă" decizie de încetare a activității emisă de inspectorul general Aliss Andreescu.

Comentează știrea

Bula
9 octombrie 2022
Oameni care nu merita nimic

De ce in 2022 mai este cadru didactic? Oricum e si a fost praf ca profesoara.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Premierele anului la Constanța
Pagina a fost generata in 1.9957 secunde