Profesorii de la "Carmen Sylva", fără salarii!?!

430
Primăria Eforie anunță că "din cauza faptului că situațiile financiare întocmite de reprezen-tanții Grupului Școlar «Carmen Sylva» Eforie Sud sunt depuse tardiv, și de cele mai multe ori nu corespund realității existente în Trezorerie, începând cu luna februarie 2011, va proceda la alimentarea cu fondurile necesare achitării salariilor cadrelor didactice după ce situațiile financiare lunare vor fi depuse și verificate în cadrul Direcției Financiare a Orașului Eforie.
De asemenea, Autoritatea locală a înștiințat astăzi (luni, 10 ianuarie - n.r.) în scris condu-cerea instituției de învățământ despre obligațiile ce-i revin ca urmare a adresei Ministerului Finanțelor Publice nr. 10166 din 15.12.2010 prin care sunt comu-nicate termenele de predare a situațiilor financiare".
Contactat pentru a lămuri această situație, prof. Silvius Becherescu, directorul Grupului Școlar "Carmen Sylva", ne-a declarat că nu știe absolut nimic de această dispoziție. "Sunt piste false ca la români. Astăzi (luni, 10 ianuarie - n.r.) contabilul a fost cu toate actele la Primărie. Dacă am respecta toți legea nu ne-am mai lovi unii de alții", a conchis prof. Becherescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Premierele anului la Constanța
Pagina a fost generata in 1.9291 secunde