Masă rotundă cu invitați de talie internațională

373

Astăzi, de la ora 13, în Sala Senatului din campusul universitar, la inițiativa Facultății de Științe Economice, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, va avea loc masa rotundă cu tema "Efecte ale crizei actuale asupra economiei globale".
La ceremonia de deschidere, vor susține discursuri prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, decanul Facultății de Științe Economice, prof. univ. dr. Victor Ploae, prorector, prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, reprezentanți ai autorităților locale.
Masa rotundă cu tema "Efecte ale crizei actuale asupra economiei globale" este o manifestare de talie internațională, organizată în colaborare cu Centrul de Asistență și Sprijin pentru Incluziune Socială, în cadrul căreia vor susține prelegeri profesori din Italia, Franța, Republica Moldova și România.

Începând cu ora 16.00, în aceeași locație, va avea loc decernarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universității "Ovidius" din Constanța profesorului Ovidiu Nicolescu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8344 secunde