Medalie de argint pentru Liceul "Ovidius"

167
Medalie de argint pentru Liceul

Articole de la același autor

La Istanbul a XX-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Proiecte de Mediu. La acesta a participat proiectul realizat de Alexandra Alboiu și Loredana Doroftei, coordonate de prof. Carmen Bucovală, proiect realizat în colaborare cu ONG Mare Nostrum, intitulat "Noi soluții pentru conservarea delfinilor din Marea Neagra". Proiectul a fost deosebit de apreciat de juriul format din experți din 21 de țări, cele doua eleve primind medalia de argint pentru proiectul prezentat. Liceul Teoretic "Ovidius" participă la această Olimpiadă de Proiecte de Mediu în fiecare an începând din anul 2000, și a câștigat până acum 11 medalii de argint și două de bronz.


"Prezentarea rezultatelor proiectului a fost una foarte bună, Alexandra și Loredana au reușit să capteze atenția și interesul juriului, care a apreciat în mod deosebit soluțiile găsite și munca desfășurată de echipa de proiect. Alături de specialiștii de la ONG Mare Nostrum, cele două eleve au investigat cauzele care afectează populațiile de delfini de la Marea Neagră, încercând identificarea unor soluții de conservare", a declarat prof. Carmen Bucovală, coordonatorul proiectului premiat.

Tot în acestă perioada s-a desfășurat la Craiova faza națională a Sesiunii de Comunicări Științifice la Disciplina Biologie pentru elevii din ciclul liceal, ediția a X a. Andreea Ionică, reprezentanta județului Constanta la acest concurs a obținut premiul II cu o comunicarea despre utilizările moderne ale cefalometriei, prof. coordonator Carmen Bucovală. Andreea a realizat un studiu de mare amploare despre diametrele și reperele faciale care pot ajuta la realizarea unor metode noi de identificare facială. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde