Meditații gratuite pentru elevii de clasa a VIII-a

253
1
Meditații gratuite pentru elevii de clasa  a VIII-a - meditatiigratuite-1399915350.jpg

Articole recomandate

Copiii membrilor Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța pot beneficia de pregătire pentru examenele de absolvire a clasei a VIII-a, dar și pentru bacalaureat. 


Potrivit reprezentanților SLSIP Constanța, în prezent, numărul celor înscriși este destul de mic, însă oricine dorește își poate înscrie copilul pentru a beneficia de meditații gratuite. Condiția prin-cipală este ca părintele să fie membru de sindicat, chiar dacă face parte din personalul didactic, cel auxiliar sau nedidactic. Elevii pot beneficia de pregătire la Limba și Literatura Română, dar și la Matematică, consultațiile urmând să se desfășoare în fiecare zi de sâmbătă, între orele 9 și 12. 


Cei interesați își mai pot anunța intenția de a-și aduce copilul la pregătire până la finele acestei săptămâni. Și anul trecut, copiii sindicaliștilor din învățământul preuniversitar constănțean au beneficiat de pregătire suplimentară gratuită.


Comentează știrea

parinte
13 mai 2014
Meditații gratuite pentru elevii de clasa a VIII-a

Dar pentru copii platitorilor de taxe din mediul privat, care asigura salariile bugetarilor de orice fel, cand vor beneficia de astfel de programe de pregatire? Cred ca niciodata pentru ca daca apartin sectorului privat, atunci ei au numai obligatia de a munci si de a achita taxe, fara a avea vreun drept vreodata. Daca vor meditatii sa le plateasca tot la "privat".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5503 secunde