Mick Jagger va fi operat la inimă. Anunțase că își anulează concertele

87
Mick Jagger va fi operat la inimă. Anunțase că își anulează concertele - 479497210-1554190577.jpg

Articole recomandate

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, va fi operat la inimă săptămâna aceasta. Rockerul în vârstă de 75 de ani va suferi o intervenție chirurgicală pentru înlocuirea unei valve cardiace sau pentru montarea unui stent, potrivit unor surse citate de presa americană.


 În urmă cu câteva zile Rolling Stones anunțase că își anulează concertele din Statele Unite și Canada, din cauza unei probleme de sănătate a lui Jagger.


Formația a anunțat sâmbătă că amână toate datele de concert din turneul în Statele Unite și Canada pentru a-i oferi lui Mick Jagger timp să primească tratament medical. Nu au specificat de ce fel de tratament are nevoie Jagger, dar se așteaptă să se recupereze complet.

Turneul nord-american era programat să înceapă la 20 aprilie și să dureze până la 29 iunie, scrie News.ro.

Jagger a fost fotografiat, duminică, în Miami Beach, Florida, pe plajă, împreună cu partenera sa actuală, balerina Melanie Hamrick, împreună cu doi copii.

Cântărețul britanic nu a explicat problemele sale medicale, dar a scris într-un mesaj pe Twitter dedicat fanilor că va munci foarte mult pentru a se întoarce cât mai repede pe scenă.

După o viață timpurie de relații, droguri în stil rock'n'roll, Mick Jagger ține acum o dietă sănătoasă, aleargă și merge la sală frecvent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.8181 secunde