"Mincinosul", în variantă aromână, la Teatrul Elpis

249
1

Articole de la același autor

Una dintre cele mai de succes piese de teatru în aromână, "Mincinosul", regizat de Toma Enache, a putut fi urmărit în Tulcea, la Teatrul "Jean Bart", iar în Constanța se va juca pe scena Teatrului Elpis, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17.

Piesa a avut zeci de reprezentanții în ultimii șapte ani, în întreaga țară, iar în Constanța s-a mai jucat de două ori, dar de data aceasta urcă pe scenă șase actori noi. Vor putea fi urmăriți Toma Enache, Teodora Calagiu Garofil, Petrică Moraru, Eliza Nirlu, Adrian Anghel (actor român care a învățat aromână), Teodora Vasu, Andrei Geavela, Cristi Stere și Vasi Stere.

Spectacolele sunt organizate cu sprijinul Comunității Armâne din România. Biletele și invitațiile se pot obține de la sediul Comunității Aromâne din Constanța.

Regizorul Toma Enache a anunțat că pregătește și lansarea unui documentar despre armâni și despre frații Manakia, lansare care va avea loc în viitorul apropiat. Premiere de gală ale documentarului vor avea loc în București (27 noiembrie), Constanța (28 noiembrie), Tulcea (29 noiembrie), Slobozia (30 noiembrie), Călărași (2 decembrie). 

Comentează știrea

iason
18 noiembrie 2015
sala elpis

Incet ,incet domnii astia se insinueaza In Comunitatea Elena din Costanta. Teatrul Elpis este al Comunitatii. Nu este foarte clar daca platesc vreo chirie Comunitatii Elelene pentru folosinta salii de teatru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde