În premieră

Ministagiunea Teatrului Mic București pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

346
Teatrul Mic din București va fi prezent, în premieră la Constanța, cu o ministagiune de spectacole ce va debuta luni, 2 mai, la ora 19, cu "Băieții de aur", de Neil Simon, în traducerea lui Andrei Bantaș.
După mulți ani, Mihai Dinvale și Dan Condurache vor fi alături de minunatul public din Constanța, ca protagoniști ai acestei piese ce se va juca pe scena Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski".
Din distribuție mai fac parte Bogdan Talașman, Ștefan Lupu, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Petre Moraru.
"Este povestea savuroasă a doi mari actori de comedie, care se reîntâlnesc peste ani, pentru un ultim show. Două personalități puternice, care se ciocnesc la fiecare întâlnire, doi oameni care au făcut succes împreună mai bine de 30 de ani. O comedie care în film («The Sunshine Boys») îi are ca protagoniști pe Walter Matthaw și George Burns, iar pe scena Teatrului Mic, pe Dan Condurache și Mihai Dinvale".
Prețul biletelor este de 30, 40 și 50 lei și se pot procura de la casa de bilete din incinta Teatrului de Operă și Balet, intrarea dinspre parcul mare, de la magazinul de antichități din Piața Ovidiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Premierele anului la Constanța
Pagina a fost generata in 0.386 secunde