Ministerul Educației: Peste un miliard de euro destinați dotării unităților de învățământ preuniversitar

125
Ministerul Educației: Peste un miliard de euro destinați dotării unităților de învățământ preuniversitar - saladesport2-1685548199.jpeg

Articole de la același autor

Ministerul Educaţiei a anunţat, miercuri, finalizarea procesului de evaluare a proiectelor depuse pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe - palatele şi cluburile copiilor, cabinetele de asistenţă psihopedagogică, cluburile sportive.


Potrivit sursei citate, vor fi finanţate 2.538 de proiecte pentru 5.846 unităţi de învăţământ beneficiare.


„Am finalizat procesul de evaluare a proiectelor depuse pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe (palatele şi cluburile copiilor, cabinetele de asistenţă psihopedagogică, cluburile sportive). Vom finanţa prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) un număr total de 2.538 de proiecte, pentru 5.846 unităţi de învăţământ beneficiare. Valoarea totală eligibilă fără TVA este de 1.024.237.402,96 de euro”, precizează Ministerul Educaţiei.


Investiţiile presupun: cabinete şcolare (inclusiv pe discipline, de asistenţă psihopedagogică, săli de sport) dotate cu mobilier şi materiale sportive, inclusiv echipamente digitale, laboratoare de ştiinţe dotate cu mobilier specific, echipamente digitale şi materiale didactice, laboratoare de informatică dotate în grădiniţe, învăţământ primar, gimnazial, liceal şi în alte unităţi conexe, ateliere de practică dotate cu materiale şi echipamente didactice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6133 secunde