Ministrul Educației, anunț de ultimă oră. Se întâmplă în cel mult o lună

507
Ministrul Educației, anunț de ultimă oră. Se întâmplă în cel mult o lună - 646x40456298200-1508489077.jpg

Articole recomandate

Proiectul Legii manualului școlar va fi înaintat către Parlamentul României în cel mult o lună, a declarat vineri, la Oradea, ministrul Educației, Liviu Pop, la debutul primei dezbateri regionale privind proiectul acestei legi.


"Optimist, în maxim o lună putem să avem proiectul Legii manualului școlar înaintat către Parlamentul României și odată pentru totdeauna să punem capăt acestei probleme pe care am avut-o în sistemul de învățământ în ultimii 27 de ani cu privire la manualul școlar. Proiectul de Lege a manualului școlar este în dezbatere publică. Continuăm această dezbatere la nivel regional, va urma o altă dezbatere la Vâlcea, cu ceilalți colegi din sudul țării, și la Iași, cu colegii din Moldova, astfel încât să avem un proiect de lege pe care Guvernul României să îl înainteze către Parlamentul României. Nu ne vom angaja răspunderea pe Legea manualului școlar. Vom face această propunere Parlamentului pentru a dezbate clar Legea manualului școlar", a declarat ministrul Pop, citat de Agerpres.

Ministrul Educației a precizat că la prima întrunire regională pentru dezbaterea proiectelor de legi pe care ministerul le are în atenție se vor discuta nu numai Legea manualului școlar, ci și Legea educației și normele metodologice ce trebuie modificate în legislația secundară.

Peste 150 de reprezentanți ai inspectoratelor școlare, directori de școli și cadre didactice din 12 județe din zonele de vest și nord-vest ale țării participă vineri la Oradea la o primă dezbatere din seria consultărilor regionale dedicate proiectului Legii manualului școlar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3359 secunde