Mirciștii i-au încântat pe nemți cu dansurile populare românești

205
1
Mirciștii i-au încântat pe nemți cu dansurile populare românești - mircistii-1375710393.jpg

Articole recomandate

Ansamblul de dansuri populare al Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța, sub îndrumarea maestrului coregraf Mihai Vasile și acompaniat de Constantin Cloșca, a participat la cea de-a 50 ediție a Festivalului de dansuri populare Europeade, ce s-a desfășurat la Gotha, în Germania.

Elevii mirciști au susținut reprezentații în fața unui public numeros, demonstrând încă o dată nu numai vitalitatea și frumusețea dansului popular românesc, ci și eleganța portului național. În această deplasare ei au fost însoțiți de prof. dr. Vasile Nicoară, directorul colegiului, dar și membru în cadrul Comitetului organizatoric al Europeadei, și de prof. dr. Luminița Radu,

Manifestare artistică extrem de amplă, la acest eveniment fiind prezenți anual 5.000 de participanți, Europeada reunește - sub semnul dansului și al cântecului popular - reprezentanți din toate țările străvechiului continent, prezența liceenilor constănțeni fiind posibilă grație sponsorizării SC RAJA SA, care a pus la dispoziție autocarul. 

Comentează știrea

Menumorud
6 august 2013
Asa-i

Dar din pacate fotografia nu reprezinta grupul de romani de la Mircea. Pacat.

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : Palmaresul Festivalului APLAUZE
Pagina a fost generata in 0.2661 secunde