Momente artistice emoționante oferite de studenții basarabeni

107
Momente artistice emoționante oferite de studenții basarabeni - basarabeni-1428248584.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură "I.N. Roman" din Medgidia a găzduit, week-end-ul trecut, un spectacol cu genericul "Unirea Basarabiei cu Bucovina, prima Alba Iulia", organizat cu susținerea Primăriei Municipiului Medgidia, Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina, Societății de Științe Istorice Filiala Constanța, Organizației Studenților Basarabeni din Constanța, Cercul Militar Constanța, Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu".


În deschiderea evenimentului, primarul Marian Iordache a ținut să spună: "M-am îndrăgostit de Moldova,o țară cu oameni creatori, harnici". La acțiunea culturală au participat și o delegație din Căușeni, Republica Moldova, consilierii locali, dar și directorul Spitalului din Căușeni, dr. Alexandru Cojocaru.


Pe lângă emoționantul spectacol dedicat celor 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, s-au sărbătorit 25 de ani de la înființarea Asociației Culturale "Pro Basarabia și Bucovina". Cu această ocazie, președintele asociației, Cezar Pânzaru, a înmânat diplome tuturor participanților. 


Întâlnirea s-a încheiat cu oferirea de caricaturi din partea lui Leonte Năstase și intonarea cântecului "Eminescu" de Ion și Doina Aldea Teodorovici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1221 secunde