Momente artistice pe scena Palatului Copiilor

180
1

Articole de la același autor

Peste 130 de elevi din județul Constanța, însoțiți de părinți și de profesorii coordonatori au participat la etapa regională a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor" - eveniment care face parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară și care a fost organizat, pe scena Palatului Copiilor, de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța. Secțiunile concursului au fost: dans modern și dans tradițional.

În cadrul concursului, au participat șase echipe din regiunea Sud-Est (Constanța, Galați și Tulcea), calificate pentru această etapă, astfel: trei echipe la secțiunea Dans modern și trei echipe la secțiunea Dans tradițional. Fiecare echipă a fost formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniți din unitățile de învățământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC și elevi beneficiari, cu dizabilități.

Momentele artistice au fost asigurate de Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanța, reprezentat de trupa de majorete UNLIMITED, care au obținut locul I la Concursul județean "Dansăm pentru sănătate" și de echipa de dansatori, formată din elevi ai Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanța și ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța, care au obținut locul II la etapa județeană a Concursului de dans "Împreună pentru Viitor".

La etapa națională, județul Constanța va fi reprezentat la secțiunea dans modern de către echipa formată din elevi ai Colegiului Național "Mihai Eminescu" Constanța și ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța, iar la secțiunea dans tradițional de către echipa formată din elevi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, ambele echipe obținând locul I la etapa regională a concursului. 

Comentează știrea

Calin
27 aprilie 2015
Oferta job

Dacă vei consacra, zilnic, o oră sau două înaintării în direcția stabilită, te vei apropia de țelul tău, la fel cum se spune pe drept cuvânt că o călătorie lungă este alcătuită dintr-o mulțime de pași. Fiecare pas are însemnătatea sa - este pozitiv; fiecare oprire este negativă. Totul contează - nu există jumătăți de măsură. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7045 secunde