Mustăcioșii Sam, Nuk și Cali vă invită la spectacol

340

Articole de la același autor

Mustăcioșii Sam, Nuk și Cali vă așteaptă cu mare nerăbdare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, atât sâmbătă, cât și duminică. Cei trei lei de mare californieni pot fi admirați de la orele 12.00, 15.00, și 18.00, la o demonstrație educativă, de aproximativ 25 de minute, prin care veți descoperi mai bine caracteristicile acestei specii fascinante. Reamintim că aceștia au ajuns la Constanța în urmă cu aproximativ o lună, după încheierea unui contract de colaborare științifică, cu un expozant specializat în dresajul mamiferelor marine.

Ca urmare, leii de mare vor prezenta într-o formă foarte atractivă un mesaj educativ, serios, despre biodiversitate și conservarea mediului. Pentru cei care vor să vadă delfinii, în schimb, reprezentațiile vor avea loc de la orele 11.00, 14.00 și 17.00, iar iubitorii de animale pot interacționa cu acestea de la ora 9.00 la 20.00, în fiecare zi, la microrezervație.

Prețul unui bilet la Delfinariu și Microrezervație este de 40 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi și studenți, iar la lei de mare, biletul costă 24 de lei, adulții, și zece lei copiii cu vârsta de peste șapte ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6865 secunde