"Nebunul de alb", la Teatrul de Vară Constanța

347
Deseară, la ora 21.00, la Teatrul de Vară Constanța, trupa Emeric Set își va lansa primul album, "Târziu". După ce "Mișcarea de Rezistență" i-a pregătit o lansare cu ștaif - pe plajă, dar pe covorul roșu -, în Vama Veche, albumul ajunge și la Constanța.
Răzvan Krivach - voce și chitară electrică, Adelina Boloț - voce, Sorin Zamfir - percuție, Gabi Ghiță - clape și, desigur Emeric Imre sau Imi, după cum îl alintă publicul - fondator, voce, chitară, compoziție… După o "naștere cu complicații" cum a numit-o "nebunul de alb" al folkului, lansarea fiind inițial programată pentru iarnă și amânată de vreo două ori pe mai… târziu, după cum a fost și botezat. Oricum, nu e deloc târziu să îi vedeți și să-i auziți.
Muzica și vocile lor sunt o experiență de neratat și de neuitat. Emeric Imre cu compozițiile lui îți ajunge la suflet. Răzvan Krivach, tânărul cu o voce incredibilă descoperită la 18 ani, la un karaoke, este câștigător al Cerbului de aur în 2008. "Nebunul de alb", piesa pe versuri de Adrian Păunescu, într-o variantă surpriză împreună cu alte 10 piese, formează primul disc al trupei Emeric Set.
Deși e la lansarea primului album, ca trupă, Emeric Imre se gândește deja la alte albume. Are și de ce, atâta timp cât a reușit să pună pe muzică 280 de piese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 August 2012
Stire din Cultură-Educație : O raită prin Balcicul românesc
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Cultură-Educație : Tudor Gheorghe, la Grădina Soveja
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Cultură-Educație : File de Folk You!
Pagina a fost generata in 1.5851 secunde