Niciun cadru didactic constănțean nu a luat 10 la Definitivat

1617
13
Niciun cadru didactic constănțean nu a luat 10 la Definitivat - defi1470294997-1471006298.jpg

Articole recomandate

În urma afișării rezultatelor examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2016, vineri, la centrul de concurs Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța au fost depuse contestațiile, ce urmează a fi soluționate până pe 17 august.


La nivelul județului Constanța, promovabilitatea înainte de contestații este de 66%. Din totalul celor 188 de lucrări evaluate, 124 de candidați au obținut cel puțin nota 8 (opt) necesară promovării examenului. Comparativ cu anul 2015 (47,34 %), rata de promovare a examenului de definitivare este în creștere cu 18,66 %.


Și dacă la Constanța nici un candidat nu a reușit să obțină nota 10, la nivel național 39 de candidați au fost notați cu 10, aproape dublu în comparație cu 2015 (20). 


Ponderea notelor între 8 și 10 atinge procente de peste 70% în județele Cluj (77%), Iași (76,8%), Brașov (74,3%), Dolj (74,2%), Galați (72,2%), București (73,7%), Prahova (71,1%), Buzău și Botoșani (70,3%).


Conform metodologiei de organizare și desfășurare a examenului, candidații care au obținut note peste 8 la proba scrisă și la inspecția la clasă dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar. 


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Vaduva neagra
13 august 2016
ma voi intoarce...

Spuneam ieri ca mă voi intoarce in cancelarie impreuna cu sora geamana, miha. Asa e, dar am omis sa va sppun ceva: nici eu, nici ea nu mai avem tupeu sa ne intoarcem in cancelaria de la Dan Barbilian....Ar fi prea de tot!!! Cum dracu sa ne mai pupăm cu ăia pe acolo, de inceput de an scolar,stiti cum se face....țoc, țoc, un an scolar frumos, succes in noul an scolar, si alte chestii de genul asta? Nuuu, nu putem! In primul rand ca noi suntem asa, mai reci, mai de la frigi, in al doilea rand că sigur sigur ne-ar intoarce toti spatele, si in loc de țoc-țoc-pupici pe obrăjiori riscăm sa aplicam pupicii in altă parte, adică in dos....De aceea ne-am făcut două minunate dosare marca Stan pentru iminenta DETASARE IN INTERESUL INVĂȚĂMÂNTULUI!!! YEEEES, AL DRACU' INTERES!!!

nu ne injurati pe mine si pe crue
13 august 2016
suntem la subiect!

Ce v-am scris mai sus are legatura cu Def-ul, ca totul pleaca de la def....Asa am pornit, de jos.....pâș -pâș, hopa-hopa, tropa-tropa, până am ajuns unde am dorit, adică la directiunea unei scoli. Restul e istorie........I-am incălecat pe toti! Pacat că nu i-am călărit destul de bine....

Cuuuum?
13 august 2016
Nu o mai primiti pe miha?

Dar este si ea OM, ce naiba? Fie-vă milă! Are si ea niste probleme la scufitza, atat.!

n-aveti suflet!
13 august 2016
nesimtitorilor ce sunteti!

Urâââât! Groaznic! Nu mai vreti sa-i dati lui miha a cincea sansă..... ? Poate isi revine....

IAR CIFRA 10?
13 august 2016
OF, DOAMNE!

Uuf, ce bine ca astazi si maine miha n-o sa citeasca comentariile! Cum de ce? Pai n-ati vazut ca apare cifra 10 in titlu? Miha nu vrea sa-l mai vada pe 10 in fata ochilor , ca cică ii poarta ghinion. Bagati niste pamflete, poezioare, fabule, ce va trece prin cap!!!

Yahoo
13 august 2016
frustrarile,bate-le-ar vina

Ati amortit?

NR.1
14 august 2016
SI NR. 2

ala bala portocala, ti-ai schimbat pseudonimul? Tu pana la urma ce vrei sa afli? Ca nu o mai vrea nimeni pe miha ti-e clar, da? Si.....sa-ti fie la fel de clar ca nici pe tine nu te mai vrea nimeni. Sunteti in aceeasi oala! Impreuna ati facut magariile, tineti-va de mana si.....faceti ce vreti,nu-i pasa nimanui! Iti cam place când si-o ia miha.........altfel nu se explica de ce iti bagi coada! Parca erati prietene, impreuna si la bine si la rau, mai ales LA RAU! Asa o ajuti tu pe prietena ta? Mai, popa, mai......nu-i frumos!

care frustrari?
14 august 2016
las-o mai moale

Frustrata esti tu, ala bala portocala! Ai si de ce........Nu trebuie decat sa te uiti in oglinda ca sa-ti dai seama ! Urâtică ca doi purcelusi, grasută ca trei purcelusi si .....mai vrei? Mai sunt purcelusi....

Răspuns la: frustrarile,bate-le-ar vina
Adăugat de : Yahoo, 13 august 2016
Ati amortit?
n-are rost sa fii supărată, yahoo
14 august 2016
prietenia obligă

Acum patru ani pe vremea asta erai director plin , dar a venit miha si te-a facut director adjunct....din prietenie. Tu.....tot din prietenie ai acceptat, că ce dracu era sa faci?!? Prietenia obligă......Sa fie asta motivul ptr care pui paie pe foc? Si când te gândesti că puteai sa revii pe postul de director plin....daca erai fată la locul tău...Asa, nici macar adjunct nu mai esti! De-aici si permanenta frustrare, nu? Dar nu-i mai usor sa spui că ceilalti sunt frustrati pentru ca te contestă? Popa, Popa, stai cuminte fetito, nu mai mânca ce nu trebuie. Stii foarte bine că ai călcat in străchini.......

scoala 28
15 august 2016
merita recuperata!

alina dimitriev si mihaela stan au distrus scoala 28! Ele au condus scoala spre dezastru! Vina pentru tot raul facut este atat a lor, intrucat au persistat in rautate si rea-vointa, cat si a ISJ, pentru faptul ca nu le-a destituit, oferindu-le astfel sprijinul tacit.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4543 secunde