Noi premii pentru elevii Colegiului de Arte „Regina Maria”

509
Noi premii pentru elevii Colegiului de Arte „Regina Maria” - 13027292122352269248867063375274-1607503252.jpg

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria” au obţinut noi premii, făcând cinste instituţiei de învăţământ în care învaţă. Chiar dacă rigorile pandemiei și învățământul în sistem online restricționează învățământul artistic, elevii secției de Artă Vocală Interpretativă - Canto clasic din cadrul unităţii şcolare nu au abandonat studiul. Susținuți de părinți, încurajați și îndrumați de profesorii coordonatori, elevii și-au păstrat motivația de a concura chiar și pe scenele virtuale. Munca și studiul le-au fost răsplătite cu ropote de aplauze, dar și cu premii pe măsura talentului lor.

Astfel, în perioada 26-29 noiembrie s-a desfășurat la Timișoara, cea de-a XII-a ediție a Concursului Internațional de Interpretare Vocală „Sabin V. Drăgoi”, competiție la care au participat şase elevi. Aceştia sunt: David-Andrei Burlacu, Ana-Maria Mogoș, Jennifer Sighicelli, Ana-Maria Constantin, Elena Iordan şi Denisa-Ștefania Lucan. De asemenea, alţi zece copii au participat în perioada 1-4 decembrie, la Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore”. La final, Jennifer Sighicelli a obținut Premiul I de excelență și Premiul Special pentru virtuozitate, Ana-Maria Mogoș- tot Premiul I de Excelență și Premiul Special pentru Interpretare, iar David-Andrei Burlacu, Premiul I de excelență și Premiul Special pentru Originalitate. Ei au fost urmaţi de colegii lor, Nicoleta Caplan (premiul II), Diana-Elena Damian (premiul II), Diana Hărăci (premiul II). Alte premii au ajuns la Elena Iordan (premiul I), Ana-Maria

Constantin (premiul II), Andreea-Mihaela Purica (premiul I) şi Denisa-Ștefania Lucan (premiul I). Alături de elevi s-a aflat pianista corepetitoare, conf. univ. dr. Nejla Ali, fără de care activitatea artistică nu s-ar fi putut desfășura.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Noiembrie 2020
Stire din Social : Trageri Loto de milioane, în weekend
Pagina a fost generata in 0.3288 secunde