"Noi putem. Voi?" Elevii Liceului "Nicolae Bălcescu" au ieșit la curățenie în curtea școlii

295
1
"Noi putem. Voi?". Asta au transmis elevii clasei a XI-a C de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, zilele trecute, când au ieșit cu toții să facă curățenie în curtea școlii. "Înarmați" cu mănuși de plastic și saci de gunoi, cu veselie în suflet și zâmbetul pe buze, liceenii au luat la pas curtea unității de învățământ, au strâns ambalajele, sticlele și frunzele uscate.

Mobilizarea a fost generală și nici măcar nu le-a luat prea mult să facă tot ce și-au propus. Îndemnul lor pentru colegii lor atât din liceu, cât și din alte școli a fost că este timpul să arate și ei că pot să se implice și să ajute la frumusețea și protejarea mediului înconjurător.

"Acțiunea de ecologizare a urmărit dezvoltarea deprinderilor elevilor de a păstra mediul curat, dar și antrenarea altor elevi din liceu și din comunitate de a ecologiza spațiul în care trăiesc", a declarat directorul liceului, prof. Marius Furtună. 

Comentează știrea

maidanezul de serviciu
11 noiembrie 2017
hei rup comunist

VERBUL "A PUTEA" : EU POT, TU PUTI, EL PUTE......NOI PUTIM, VOI PUTITI ,EI PUT. SCOALA AIA NU ARE OAMENI DE MENAJ ? LOCUL ELEVILOR ESTE IN CLASA, NU IN CURTE LA STRANS CACATI. ROLUL LOR ESTE SA INVETE IAR AL PROFESORILOR SA-I EDUCE, INCLUSIV BUNA PURTARE. ADICA SA PUNA RESTURILE IN COSURILE DE GUNOI, DACA ACESTEA EXISTA. ASTFEL DE ACTIVITATI LE INTALNEAM DES IN EPOCA COMUNISTA. NU ESTE O LAUDA LA ADRESA CONDUCERII PENTRU O ASTFEL DE INITIATIVA ,CI O RUSINE. PARINTII AR TREBUI SA LE CEARA EXPLICATII ACESTOR FOSILE BOLSEVICE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6465 secunde