Noul rector al Universității "Ovidius" și-a intrat "în pâine". Ce măsuri credeți că ar trebui să ia?

2215
10

Articole recomandate

Prof. univ. dr. Sorin Rugină este noul rector ales al Universității "Ovidius" din Constanța, care vine la conducerea acestei instituții după o perioadă extrem de tulbure de aproape un an și jumătate, timp în care s-au petrecut evenimente extrem de rușinoase pentru mediul universitar românesc. La o săptămână de la alegerea sa în funcția de rector, nu a anunțat încă nicio măsură sau inițiativă. 


Care credeți că ar trebui să fie primele acțiuni pe care acest rector ar trebui să le ia pentru îmbunătățirea imaginii celei mai mari universități de stat din Dobrogea? Sunt universitari care merită cooptați în conducerea acestei instituții în locul altora? Sunt facultăți care ar trebui închise pentru a eficientiza activitatea și bunul mers al universității?


Comentează știrea

Iulia
23 mai 2014
Demisia

Prima masura, demisia sa!

din uoc
24 mai 2014
Da! Masuri imediate!

Unii l-au votat cu speranta ca legea si bunul -simt vor reveni la Ovidius, altii ca sa-si pastreze privilegiile si mai ales functiile. Daca nu separa aceste laturi si nu instaureaza disciplina in toate cele, sigur universitatea va fi in colaps, pentru ca nu se lasa nici grupurile de interese, nici justitiarii. Acum sa vedem daca este un conducator drept si bun sau un tip slab. Opriti nelegiuirile in toate facultatile si plecati voi cei care le-ati facut sau le mai faceti, crezand ca va mai merge!

Signor Alfonsso Brebennel
24 mai 2014
Prima masura....

Prima masura : " Sa-si masoare penny sool in inchi si sa ne raporteze rezultatul in microni, daca raspunsul e ok, atunci poate continua procedurile de Rector cu toate studentele dornice de calculele matematice. Succesuri, este multa lume care nu doreste sa vorbeste cu tine.....wowbiz !!! "

marketglory
31 mai 2014
marketglory

www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.

un cetatean pasnic
2 iunie 2014
In primul rand....

....ar trebui sa le degajeze pe Fulea si Panaitescu din functiile de decani, iar daca se poate si afara din universitate. Apoi sa se faca o exorcizare a facultatilor de Litere si Biologie, pentru ca si sclavii celor doua sinistre sa isi bage mintile in cap. Trebuie facuta curatenia de vara, toti decanii si prorectorii numiti de epure sa fie expulzati. Dupa aceea se poate construi, fara spagari si jigodii.

blondu' de la stang
2 iunie 2014
atension

Fac un apel calduros catre cei numiti in functii de epure....bagati-va mintile in cap, nu mai incercati sa faceti porcarii. Gata, sunteti la lada de gunoi a istoriei. In cateva zile dispareti si din functii. Dupa doi ani scapam de voi, jigodii penale. Va reamintesc.....Rugina e rector, epure e la puscarie (ma rog, acasa, dar pana la sfarsitul anului se intoarce la racoare). Epure si decanii lui, UE forever!!!!!!!

Ioan
3 iunie 2014
Recuperare

Sa incerce sa-i recupereze pe cei care nu si-au mai dat diploma desi erau niste studenti foarte buni.

c. neagoe
10 iunie 2014
ce se intampla ?

A trecut o luna de la alegeri ; care sa fie motivul neconfirmarii rectorului ales, de catre minister ?

:)
10 iunie 2014
:)

Costoiu e de la PSD, Rugina si Gartu sunt cu PMP. Asta e singurul motiv. Cand a fost ales Epure, ministrul Baba nu vroia sa-l confirme, stiind toate porcariile pe care le-a facut machidonul. Insa au urmat presiuni fantastice, iar ministrul a semnat ca era cam slab de inger.

Răspuns la: ce se intampla ?
Adăugat de : c. neagoe, 10 iunie 2014
A trecut o luna de la alegeri ; care sa fie motivul neconfirmarii rectorului ales, de catre minister ?
Gabriel
13 iunie 2014
Teodosie

Domnule Profesor aveti sansa sa indepartati din Consiliu pe asa zisul episcop Teodosie Petrescu incompatibil cu functia de decan la teologie!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Mai 2014
Stire din Cultură-Educație : De ce este legendar Route 66
Pagina a fost generata in 0.3116 secunde