La Baza Sportivă a Facultății de Educație Fizică și Sport

Start al concursului "Campioni speciali"

361
3
Start al concursului

Articole de la același autor

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS), în parteneriat cu Centrul de Excelență în Mediere și Educație - Lumina, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul Tehnologic Special nr. 3 București și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, organizează, astăzi, de la ora 11.00, competiția "Campioni speciali", care se va desfășura la Baza Sportivă a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. 


Conform informațiilor furnizate de prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul FEFS, la această acțiune vor participa aproxi-mativ 100 de elevi ai școlilor din centrele școlare pentru educație incluzivă din orașul și județul Constanța și din Bucu-rești, oficialități locale și reprezentanți ai structurilor specifice implicate. 


Campionatul se desfășoară la următoarele ramuri sportive: fotbal, șah, cros, tenis de masă, dans sportiv. 


Comentează știrea

Sah...
23 mai 2014
...Mat!

Participa si "Bunicul"(Cici Spulber)?

Predator
23 mai 2014
Șah și Mat

Toți șahiști constățeni să repete cuvintele fratelui Spinoche: Sisa=Sida! Sisa=Sida! Sisa=Sida!

simply click the following internet site
4 iunie 2014
simply click the following internet site

blu electronic cigarette Stiri Sport : Start al concursului "Campioni speciali" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online simply click the following internet site http://sullivancountyrealestateagent.com/e-liquid-wholesale/searching-for-the-right-water-vapor-cigarettes-kits.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5131 secunde