O colecție de 12 cranii din cristal, la Muzeul de Artă

546
O colecție de 12 cranii din cristal, la Muzeul de Artă - cranii-1470999060.jpg

Articole de la același autor

Muzeul de Artă din Constanța le propune turiștilor o expoziție inedită, cu vânzare, al cărei obiect vor fi bijuteriile și mineralele de colecție.

Conceptul Mineral Expo își propune să aducă împreună iubitorii de frumos: bijutieri, artiști hand made, pasionați de geologie, cunoscători ai tainelor cristaloterapiei, mineralogi, experți și critici de artă.

Expoziția cu vânzare de cristale, bijuterii și minerale de colecție va aduce în fața publicului constănțean, ca în fiecare an, exponate de senzație. Pentru această ediție, organizatorii au pregătit două prezentări de piese unicat.

Mai întâi, o serie de coliere din opal, care prezintă un joc de culori unic, fascinant. O feerie de lumină refractată în culorile spectrului, formată prin fenomenul de interferență, datorată microcristalelor mineralului, face din aceste piese adevărate opere de artă ale Pământului. Între aceste coliere se regăsesc și exponate de o înaltă calitate, din categoria Welo Opal, descoperite în zonele muntoase din provincia Welo Etiopia.

Apoi, o colecție privată de 12 cranii din cristal de cuarț extras din mina Ron Coleman Arkansas (SUA). Acestea au dimensiuni și clarități diferite, cel mai mare depășind 4 kilograme. Toate sunt realizate cu mijloace rudimentare, dar de o precizie și cu un finisaj excepțional.

Expoziția va putea fi vizitată până pe 14 august, între orele 10-20. Intrare liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Copiii din Medgidia expun fotografie
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Proconsul, la Harlequin
Vineri, 12 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Ziua porților deschise la UMC
Pagina a fost generata in 1.2384 secunde