O inedită expoziție foto la Biblioteca Județeană "I.N. Roman"

209
1
O inedită expoziție foto la Biblioteca Județeană

Articole de la același autor

O expoziție foto de excepție vă așteaptă, începând de astăzi, la Biblioteca Județeană "I.N. Roman", din Constanța. Poate nu știți, dar avem ceea ce alții nici nu visează: deltă, cetăți milenare, saline unice în lume, cascade spectaculoase, munți plini de mistere.

De ce să așteptăm să ne declare alții unici?


Prințul Charles al Marii Britanii a făcut acest lucru, dar noi putem să facem mult mai mult. Fiecare loc are o poveste, iar Radio Constanța vă propune o călătorie imaginară prin toate regiunile istorice ale țării: Dobrogea, Maramureș, Bucovina,Transilvania, Crișana, Moldova, Banat, Oltenia și Muntenia în imagini. 


Expoziția foto a fost lansată anul trecut, cu prilejul Zilei Naționale a României, în City Park Mall, unde a fost apreciată de mii de vizitatori, apoi a poposit la Biblioteca în Culori, din Tomis Mall și acum, timp de o lună, poate fi admirată la sediul Bibliotecii Județene "I. N. Roman", din Constanța. Ea vă dezvăluie 100 de locuri pe care trebuie să le vedeți neapărat!


Pentru început, vă poftim în Delta Dunării, un loc binecuvântat, scăldat deopotrivă de razele soarelui cât și de reflexiile apei, apoi, vă invităm cu Mocănița pe valea Vaserului, cu nuanțele de verde crud pe care le capătă pădurea și iarba, pe ploaie, la început de vară. Un alt loc pe care nu trebuie să-l ratați este Poiana Mărului, o stațiune situată în inima munților Țarcu, la 500 de metri altitudine, unde veți simți cum întineriți. Dar știți câte motive avem să fim mândri de țara noastră? Numărăm, pentru început, până la 100. Te așteptăm să le vezi și tu!!!


Călătorește-ți țara, cu Rețeaua Regională Radio România și Radio Constanța, în 100 de destinații de neuitat!


Comentează știrea

assnumfd6h7f
14 iulie 2016
ivv1s09i

http://prometrium.top/ - prometrium http://buyacyclovir.kim/ - acyclovir herpes http://prograf.top/ - prograf

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție tematică, la Muzeul de Marină
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : 31 de artiști expun la Cărturești
Pagina a fost generata in 0.5998 secunde