O nouă ediție a Cafenelei de psihologie

365
Sâmbătă, 7 mai, de la ora 9.30, la Școala cu clasele I-VIII "Ciprian Porumbescu" din Constanța, se desfășoară a șasea ediție a Cafenelei de psihologie, dedicată familiei din societatea româ-nească, manifestare științifică ce promovează dialogul deschis între psihologi și participanți.
Evenimentul este organizat la inițiativa psihologilor Cristinel Bălan și Florina Bălan, în parteneriat cu Fundația Clubul Părinților Plus D și în colaborare cu Școala cu clasele I-VIII "Ciprian Porumbescu" din Con-stanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.
Părinți, cupluri, tineri, studenți și elevi sunt așteptați să participe la activitățile susținute de către psihologi, reprezentanți ai institu-țiilor partenere în educație, fundații și asociații.
Pentru participarea la eveniment, taxa este de 20 lei adulți, 10 lei studenți, 1 leu pentru elevi. Mai multe informații pot fi obținute solicitându-le prin e-mail: [email protected], consultând site-ul: www.fnapip.ro sau telefonând organizatorilor: 0722317993; 0756/604985; 0726/681875.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.653 secunde